Produse
Produse

Informatii despre aceste produse, mod de utilizare si recomandari va poate oferi consiliera acestei divizii

Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

Siser Presa manuala pentru transfer termic TS BASE

Caracteristici:

TS - BASE este o presa pentru transferul materialelor pentru inscriptionari textile, fie ele taiate la cutter-plotter sau imprimate ink-jet, cu cerneluri pe baza de solvent, cerneluri sublimatice sau cu ajutorul copiatoarelor si imprimantelor laser color.

Presa dispune de un display digital, pentru afisarea temperaturii si a timpului, de semnal sonor de avertizare si de un platan cu dimensiunile de 38 x 38 cm. Exista posibilitatea ajustarii presiunii, temperaturii si timpului de transfer, pentru un transfer optim in functie de caracteristicile fiecarui material in parte.

Are urmatoarele caracteristici tehnice:
- puterea: 1,8 KW;
- tensiunea de functionare: 220 V;
- temperatura maxima: 221° C;
- greutatea: 30 kg;
- culoarea - gri metalizat.

Informatii utile: Consultati instructiunile de presare pentru fiecare folie pe care o imprimati. Presiunea, timpul de transfer si temperatura difera in functie de folie dar si de materialul textil pe care doriti sa-l imprimati.

Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda ca materialul ce urmeaza a fi inscriptionat sa fie calcat in prealabil.

Utilizati presiune mica pentru inscriptionarea materialelor impermeabile. In acest mod evitati sa ramana urme pe textil de la suportul transparent al foliei. In cazul in care nu sunteti siguri de aplicare, mai presati inca o data dupa indepartarea suportului transparent.

Pentru a proteja textilele sensibile termic (anumite tipuri de fas, anumite tipuri de poliester, matase, pelerine de ploaie etc), in momentul imprimarii acoperiti-le cu un material din bumbac.

Pret (fara TVA):

- 549 euro/buc

*la costul produsului se va adauga conform legii costul pentru Timbrul Verde in valoare de 30 Ron.

  • * Facturam la cursul BNR valabil in ziua plasarii comenzii, fara alte comisioane suplimentare.
Recomandare
  • Pentru aplicarea foliilor si hartiilor termotransferabile pe materiale textile.