Produse
Produse
Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

13-07-2022

Algernon participa la PRINT & SIGN!

Algernon participa la cel mai mare targ de tipar si semnalistica din Europa Centrala si de Est - Print & Sign – in perioada 04-07 octombrie.

Anul acesta pregatim pentru clientii, colaboratorii si toti cei care lucreaza in domeniul comunicarii vizuale un stand interactiv, unde vor putea vedea cele mai noi materiale pentru productia publicitara lansate de catre producatorii de renume cu care suntem in parteneriat: ORAFOL, SISER, FOLEX, REFLECTIV etc. Tot in cadrul targului vom organiza “Colantorul Anului 2022” – competitia care are deja o traditie in randul colantorilor din Romania (si nu numai).

Alaturi de staff-ul ALGERNON, specialistul in colantari, Manfred Hunold, se va afla in stand pe toata durata expozitiei, impartasind vizitatorilor „tainele” colarii perfecte, prin discutii si demonstratii practice. Foliile pentru car wrapping, foliile pentru decorarea peretilor, benzile dublu adezive, foliile pentru print digital nu vor lipsi din sectiunea ORAFOL. Oamenii de publicitate, specialistii in design interior, arhitectii, constructorii pot gasi aici solutii, noi idei de business, noi piete.

In sectiunea SISER vor fi prezentate materiale noi si modalitati inedite de inscriptionare pe suporturi textile, care permit specialistilor din atelierele de productie publicitara, dar si designerilor vestimentari si producatorilor din industria confectiilor sa raspunda creativ solicitarilor clientilor lor.

Tot la standul nostru veti putea vedea cele mai noi folii pentru suprafete vitrate, folii texturate si care imita lemnul, piatra decorativa, marmura, pielea, dar si multe alte tipuri de materiale,

Va asteptam cu bratele deschise la Print & Sign in octombrie!