Produse
Produse
Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

20-03-2023

Academiile Algernon Siser – Termotransfer

Vino la cursurile dedicate foliilor pentru personalizarea prin termotransfer si afla noutatile din domeniu, idei inedite de aplicatii, tips&tricks pentru aprofundarea cunostintelor teorectice si practice, cat si modalitati de eficentizare a procesului de aplicare.

Invitata speciala este FRANCESCA ZONIN reprezentant al companiei SISER si unul dintre specialistii in domeniul termotransferului la nivel european! Cu o experienta vasta, Francesca vine in Romania special pentru intalnirea cu voi!

Academiile Algernon-Siser vor avea 3 sesiuni de cursuri teoretice, dar in special practice, iar in functie de experienta va puteti inscrie la cursul pentru Incepatori, Avansati sau Specialisti.

Academia Algernon-Siser Incepatori, este dedicata persoanelor care doresc sa inceapa o afacere in acest domeniu, care vor sa cunoasca bazele termotransferului si sa obtina informatii despre aplicarea corecta a foliilor de personalizarea a textilelor. Veti avea ocazia sa vedeti cum functioneaza cutter-plotterul Juliet, sa lucrati cu presele si foliile Siser.

Academia Algernon-Siser Avansati ofera practicantilor in acest domeniu oportunitatea de a afla noutatile pe partea de folii pentru termotransfer, modalitatile de combinare a diferitelor materiale, noi tehnici de lucru, cat si tips&tricks de eficientizare a activitatii. Toate acestea prin practica in cadrul cursului!

In cadrul Academiei Algernon-Siser Specialisti, vei avea ocazia de a afla si crea aplicatiile speciale, inedite, cum ar fi termotransfer pe pantofi, agende, curele sau materiale non-textile etc. Poti veni cu materialele tale textile/non-textile sau ideile tale de personalizare si impreuna vom lucra la proiectul tau.

 

Inscrie-te pana la data de 30.03.2023 completand acest formular.

Locurile sunt limitate, in special pentru cursul de Specialisti.

Evenimentele vor avea loc in Bucuresti

04.04.2023 (09:30-13:30) - Academia Algernon - Siser Incepatori 
04.04.2023 (14:00-17:30) - Academia Algernon - Siser Avansati 
05.04.2023 (09:30-14:00) - Academia Algernon - Siser Specialisti