Produse
Produse

Informatii despre aceste produse, mod de utilizare si recomandari va poate oferi consilierul acestei divizii

Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

Orafol ORAJET 3954 Brick Stone Film - Folie imprimabila pentru ziduri

Caracteristici:

Folie adeziva din PVC cast, cu grosimea de 55 microni, disponibila in varianta alba cu suprafata lucioasa. Varianta cu suprafata mata si mai groasa a foliei este Orajet 3554 Brick Stone

Adezivul este poliacrilic pe baza de solvent, permanent, gri.

Folia este imprimabila cu cerneluri pe baza de solvent, eco-solvent, UV si latex.

Durabilitatea foliei neprintata, expusa la exterior, este de 1 an. Folia trebuie stocata in ambalajul original la o temperatura de 20°C si 50% umiditate relativa.

Se livreaza in role cu lungimea de 50 m si latimi de 1370 si 1520 mm. Se comercializeaza si la metraj. 

Pentru a afla daca produsul poate fi adus pe comanda speciala in role cu lungimi mai mari de 50 m, va rugam sa ne contactati.

Pret (fara TVA):

- 11.59 euro/mp

  • * Facturam la cursul BNR valabil in ziua plasarii comenzii, fara alte comisioane suplimentare.
Recomandari si zone de aplicare

Recomandam ca pe aceeasi suprafata sau pe suprafete diferite care fac parte din aceeasi lucrare, sa fie aplicata folie din acelasi lot.


Aplicare (observati si video-ul de mai sus): folia se aplica cu o rola presoare sub actiunea aerului cald (generat de un feohn/generator de aer cald - Steinel HG 2120 E).


Poate fi aplicata pe suprafete din caramida, beton sau alte tipuri de zidarii. Acest produs este ideal pentru aplicatii exterioare, pe termen scurt si adera foarte bine pe suprafetele dificile: texturate, inegale etc


Laminarea se face numai la rece si se recomanda utilizarea seriilor Oraguard 298F, Oraguard 290/290DU/290F si Oraguard 293/293F.