Produse
Produse

Informatii despre aceste produse, mod de utilizare si recomandari va pot oferi colegii de la

Departamentul comercial
telefon: +40 213 323 152
e-mail: comenzi@algernon.ro

Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

Orafol ORACAL 6510 Fluorescent Cast

Caracteristici:

Folie cast fluorescenta, cu grosimea de 110 microni, ce asigura o vizibilitate sporita pe toata durata zilei, chiar si in conditii de luminozitate scazuta, fiind recomandata pentru reclame si publicitate. 
Adezivul este poliacrilic pe baza de solvent, permanent. Pigmentul fluorescent al foliei sufera un fenomen de decolorare in timp.
Folia poate fi imprimata serigrafic.

Este disponibila in role cu lungimea de 50 m si latimea de 1260 mm si se comercializeaza la metraj.

Paleta coloristica cuprinde 7 culori lucioase: galben (029), portocaliu (037), portocaliu rosiatic (038), rosu portocaliu (357), rosu (039), roz (046) si verde (069).

Durabilitatea foliei in exterior este de pana la 1 an (neimprimata). Aceasta durata de viata trebuie inteleasa in sensul ca, pe o perioada de 1 an, chiar daca folia se decoloreaza in timp, pastreaza conditiile minime de vizibilitate.

Folia trebuie stocata in ambalajul original la o temperatura de 20°C si 50% umiditate relativa.

Nota: in anumite zone cu temperaturi ridicate (peste 30° C), pe perioade lungi de timp (saptamani), exista posibilitatea ca folia sa sufere un proces de decolorare mai accentuat.

Acest produs se aduce doar pe comanda speciala. Conditiile si cantitatile minime vor fi transmise la momentul plasarii comenzii.

In functie de numarul lotului, exista posibilitatea ca acelasi cod de culoare sa fie usor diferit. In acest sens, recomandam ca pe aceeasi suprafata, sa fie aplicata folie din acelasi lot.

Culori disponibile:
Pret (fara TVA):

13.09 euro/mp

Recomandare

Special creata pentru aplicatii pe termen scurt, care necesita un impact vizual deosebit, recomandat in industria de publicitate.