Produse
Produse

Informatii despre aceste produse, mod de utilizare si recomandari va poate oferi consiliera acestei divizii

Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

Siser Kit echipamente Siser cutter plotter ROMEO + presa termica TS ONE

Caracteristici:

Ai auzit de noul kit profesional de echipamente Siser? Kitul format din ROMEO si TS ONE a fost special conceput pentru a iti facilita modul de lucru, de la creare design, pana la taiere si presare, ai instrumentele necesare pentru a da viata proiectelor tale.

Romeo™ este un cutter plotter de inalta precizie produs de catre Siser®, conceput pentru a fi atat avansat cat si intuitiv. Creat cu functii puternice si usor de inteles, cutterul Romeo™ a fost conceput pentru a aborda proiecte si lucrari cu volum mare.

Romeo™ ofera o latime de taiere de 60 cm, un display digital si un motor de inalta calitate, care este cu pana la 60% mai rapid decat al altor cutter plottere de birou, in timp ce emite aproape jumatate din zgomot, un cap de taiere ultra-precis si un sistem de alimentare cu role de prindere reglabil.

Asta nu este tot, un cutter puternic are nevoie de un software pe masura! Romeo™ este insotit gratuit de software-ul performant si intuitiv LEONARDO DESIGN STUDIO in care puteti importa imagini, fisiere, in care va puteti crea propriul design sau de unde puteti descarca modele gata de utilizat.

Pentru un termotransfer profesional veti avea nevoie de presa manuala TS ONE, un echipament versatil, cu platan superior care permite deschiderea laterala.

Presa TS ONE dispune de un display digital, pentru afisarea temperaturii si a timpului, de semnal sonor de avertizare si de un platan cu dimensiunile de 38 x 50 cm. De asemenea, exista posibilitatea ajustarii presiunii, temperaturii si timpului de transfer, pentru un transfer optim in functie de caracteristicile fiecarui material in parte.

La achizitionarea acestui kit, veti beneficia de preturi speciale pentru foliile Siser. Contactati reprezentantii Algernon pentru mai multe detalii.

 
Pret (fara TVA):

- 2079 euro/buc - Pret special 

2298 euro/buc

  • * Facturam la cursul BNR valabil in ziua plasarii comenzii, fara alte comisioane suplimentare.
  • * la costul kit-ului se va adauga conform legii costul pentru Timbrul Verde in valoare de 37.5 Ron