Produse
Produse
Consilierul ALGERNON

Informatii despre aceste produse, mod de utilizare si recomandari va poate oferi consiliera acestei divizii

Divizie reflectorizante
telefon: +40 799 922 083
e-mail: folii-reflectorizante@algernon.ro

Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

Siser EXTRAREFLEX Folie reflectorizanta

Caracteristici:

Folie reflectorizanta din poliuretan, cu dublu suport din poliester, pentru inscriptionat materiale textile tratate siliconic, materiale textile dure si materiale din piele. Folia se livreaza cu dublu suport, unul pentru protectie si celalalt este suportul cu ajutorul caruia se face transferul termic. Inainte de a se decupa folia, suportul de protectie (de culoare roz transparent si foarte subtire) trebuie inlaturat.

Transferul se face in doua etape:
1. Folia se decupeaza in oglinda, iar transferul termic se face cu ajutorul propriului suport, la presiunea minima posibila, la temperatura de 150° C, timp de 2-4 secunde. Suportul se indeparteaza dupa racire.
2. Se acopera suprafata cu hartie siliconata si se preseaza la aceeasi temperatura timp de 10 secunde, tot cu presiune mica, pentru un transfer complet.

Temperatura de spalare este de maxim 30° C.
Este disponibila doar in culoarea argintie si se livreaza in role cu latimea de 1000 mm si lungimea de 25 m si se comercializeaza la metraj.

In functie de numarul lotului, exista posibilitatea ca nunata materialului sa fie usor diferita.

Nota: Datorita multitudinii de materiale textile existente pe piata, este necesara testarea in prealabil a compatibilitatii dintre folie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din testele si experienta noastra practica. Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda o precalcare a materialului ce urmeaza a fi inscriptionat.

Pret (fara TVA):

39.99 euro/mp

Recomandare

Pentru inscriptionarea majoritatii materialelor tratate siliconic, din nylon, jachete, costume de schi (sau alte tipuri de imbracaminte sport), genti, umbrele, materiale din piele etc.