Produse
Produse
Consilierul ALGERNON

Informatii despre aceste produse, mod de utilizare si recomandari va poate oferi consilierul acestei divizii

Alexandru Mitrus
telefon: +40 736 000 371
e-mail: alexandru.mitrus@algernon.ro

Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

Orafol Flexible Magnet Dry Wipe - folie feromagnetica cu grosimea de 0.40 mm pe care poti scrie cu markerul nepermanent

Caracteristici:

Dry Wipe - folie feromagnetica cu adeziv de 0.40 mm, imprimabila UV, cu suprafata alba, pe care se poate scrie cu marker nepermanent.

Foliile feromagnetice reprezinta solutia ideala atunci cand avem nevoie de un substrat pe care dorim sa aplicam magneti sau accesorii magnetice.

Folia feromagnetica Dry Wipe are in compozitie material feros si cauciuc sintetic pentru a putea fi flexibila si functioneaza ca un substrat metalic, avand o buna receptivitate la suprafetele magnetice.

Datorita naturii sale flexibile, poate fi aplicata pe suprafete plane sau curbate, ceea ce o face o alegere versatila si eficienta pentru retaileri si alti utilizatori deopotriva.

Taiere: foarfeca, cutter, die-cutting & slitting.

Grosimea foliei este de 0.40mm, fiind disponibila in role cu latimea de 1200 mm si lungimea de 15 m si se comercializeaza la metraj. 

Pret (fara TVA):

24.58 euro/m

Recomandari
  • A nu se pastra desfasurata, folia se poate deforma!

  • Avand o receptivitate magnetica foarte buna, folia feromagnetica Dry Wipe este ideala pentru utilizarea in combinatie cu folia magnetica flexibila, pentru a crea afisaje de format mare sau pentru a crea suprafete de planificare (whiteboards).