Produse
Produse

Informatii despre aceste produse, mod de utilizare si recomandari va poate oferi consiliera acestei divizii

Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

Siser COLORPRINT EXTRA Folie alba imprimabila digital

Caracteristici:

Folie opaca din PVC, foarte subtire si flexibila, cu suport din poliester, pentru inscriptionat materiale textile tratate siliconic, materiale textile dure si materiale din piele.

Se imprima cu printere care imprima termic, cu cerneala pe baza de rasini (ROLAND PC 60, ROLAND PC 600, GERBER EDGE si FARGO) si cu printere care imprima cu cerneluri pe baza de solvent, eco-solvent (Roland VersaCamm SP-300, Soljet, etc.) si Latex.

In cazul printarii latex, se recomanda setarea temperaturii de print intre 85 °C - 95 °C (recomandam sa faceti teste in prealabil).
Atentie! Daca temperatura este prea mare la printul latex, adezivul se va fixa pe suportul foliei, ceea ce va ingreuna/impiedica transferul pe folia TTD.


Pentru descarcarea profilelor de culoare valabile pentru printere ROLAND click aici.

Are o buna stabilitate dimensionala in momentul imprimarii datorita suportului special si are o buna adeziune pe materialul de inscriptionat. Datorita tratamentului special aplicat suprafetei, imprimarea se face in conditii optime, cu o buna rezolutie.
Imprimarea si taierea se fac normal, nu in oglinda. Dupa imprimare, se recomanda ca materialul sa se lase la uscat (cel putin 12 ore), inainte de rulare sau transfer termic. Dupa imprimare se indeparteaza suportul.

Transferul se face folosind folia de transfer TTD Evolution. sau TTD Easy.

- temperatura de transfer: 165° C;
- timpul de transfer: 12-14 secunde;
- presiunea: mica;
- temperatura de spalare: maxim 30° C.

Folia de transfer TTD se indeparteaza dupa aplicare, doar dupa ce materialul s-a racit.

Este disponibila numai in culoarea alba.

In functie de numarul lotului, exista posibilitatea ca nunata materialului sa fie usor diferita.

Se livreaza in role cu latimea de 1500 mm si lungimea de 25 m si se comercializeaza la multiplu de 5m. 

Alegeti un DigiPattern pe care sa-l printati pe acest produs!

Nota: Datorita multitudinii de materiale textile existente pe piata, este necesara testarea in prealabil a compatibilitatii dintre folie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din testele si experienta noastra practica. Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda o precalcare a materialului ce urmeaza a fi inscriptionat.

Pret (fara TVA):

- 17.99 euro/mp

  • * Facturam la cursul BNR valabil in ziua plasarii comenzii, fara alte comisioane suplimentare.
Recomandare
  • Pentru inscriptionat materiale tratate siliconic, din nylon, jachete, costume de ski (sau alte tipuri de echipamente sportive), genti, umbrele, materiale din piele etc.