Produse
Produse

Informatii despre aceste produse, mod de utilizare si recomandari va poate oferi consilierul acestei divizii

Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

Folex Film incolor universal BG 40.5 RS

Caracteristici:

Folie perfect transparenta, cu grosimea de 100 microni, cu o foarte buna stabilitate dimensionala si planeitate la temperaturi inalte.

Folia are pe o parte un coating ink-jet special care absoarbe repede cerneala, iar pe partea opusa (parte pe care se gaseste o banda de hartie removabila) este acoperita cu un coating reactiv special (pentru imprimari cu imprimante laser sau copiatoare mono si color) ce permite o buna aderenta a tonerului si redarea unor imagini de foarte buna calitate, in culori naturale.

Pentru alimentarea corecta trebuie tinut seama de printul de pe banda de hartie removabila si de instructiunile din manualul tehnic al imprimantei sau copiatorului cu care se face imprimarea.

Este compatibila cu marea majoritate a imprimantelor ink-jet, a copiatoarelor monocrome si color si a imprimantelor laser monocrome si color.

Inainte de imprimare trebuie ferita de umezeala si de amprente digitale.

Folia este disponibila in format A4 si topuri de 50 coli.

Pret (fara TVA):

0.42 euro/coala

Recomandare

Pentru prezentari de inalta tinuta, cu retro-proiectoare, beneficiind de posibilitatea de a fi imprimata pe o parte ink-jet si pe cealalta parte laser monocrom sau color.