021.332.31.52
021.332.73.97
HOME > Materiale pentru inscriptionat textile > EXTRAREFLEX Folie reflectorizanta
Despre noi Produse noi Noutati Evenimente Contact Descarca oferta

Cauta in catalogul de produse
 


Noutati Algernon

* Noi culori in seria ORACAL 970 Special Effect!
* Noi canvasuri si materiale textile pentru print de calitate din Spania!
* Cele mai populare produse la un super pret
* Buline adezive din silicon
* Noua folie HI-5 cu aplicare in 5 secunde!


Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

adresa e-mail
[+] istoric newsletter
   
Newsletter Algenon
adresa e-mail:
 Materiale pentru inscriptionat textile.
navigare rapida

Siser, folie reflectorizanta   EXTRAREFLEX Folie reflectorizanta

Caracteristici
documentatie

Folie reflectorizanta din poliuretan, cu dublu suport din poliester, pentru inscriptionat materiale textile tratate siliconic, materiale textile dure si materiale din piele. Folia se livreaza cu dublu suport, unul pentru protectie si celalalt este suportul cu ajutorul caruia se face transferul termic. inainte de a se decupa folia, suportul de protectie (de culoare roz transparent si foarte subtire) trebuie inlaturat. Transferul se face in doua etape:
1. Folia se decupeaza in oglinda, iar transferul termic se face cu ajutorul propriului suport, la presiunea minima posibila, la temperatura de 150° C, timp de 2-4 secunde. Suportul se indeparteaza dupa racire.
2. Se acopera suprafata cu hartie siliconata si se preseaza la aceeasi temperatura timp de 10 secunde, tot cu presiune mica, pentru un transfer complet.
Temperatura de spalare este de maxim 30° C.
Este disponibila doar in culoarea argintie si se livreaza in role cu latimea de 1000 mm si lungimea de 25 m si se comercializeaza la metraj.

In functie de numarul lotului, exista posibilitatea ca acelasi cod de culoare sa fie usor diferit.

Nota: Datorita multitudinii de materiale textile existente pe piata, este necesara testarea in prealabil a compatibilitatii dintre folie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din testele si experienta noastra practica. Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda o precalcare a materialului ce urmeaza a fi inscriptionat. 

Recomandare

Pentru inscriptionarea majoritatii materialelor tratate siliconic, din nylon, jachete, costume de schi (sau alte tipuri de imbracaminte sport), genti, umbrele, materiale din piele, etc...
  Siser, folie reflectorizanta
zoom

 
Pret

- 38.69 Euro/mp