Produse
Produse

Informatii despre aceste produse, mod de utilizare si recomandari va poate oferi consilierul acestei divizii

Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

Orafol Set curatare folii auto Orafol

Caracteristici:

Kit de curatare si ingrijire dezvoltat special pentru intretinerea vehiculelor colantate cu folii Orafol.

Setul contine:
1. 500 ml sampon concentrat. Datorita proprietatilor sale, produsul este utilizat cu succes pentru curatarea foliilor. Samponul se amesteca cu apa (cantitea va fi decisa in functie de gradul de murdarie). Spuma se aplica cu ajutorul unui burete moale. Dupa curatare se inlatura cu apa.

2. 500 ml solutie pentru curatare intensiva. Dupa ce suprafata a fost curatata, solutia de curatare se aplica cu ajutorul buretelui continut de set. Se curata suprafetele patate cu uleiuri sau grasimi. Dupa curatare se inlatura cu apa. A nu se lasa sa se usuce pe suprafata masinii.

3. 500 ml solutie pentru ingrijire rapida. Emulsie de protectie cu efect antistatic si de respingere a apei depuse pe suprafata masinii in cazul intemperiilor.

4. 500 ml solutie pentru protectie indelungata. Solutie cu efect pe termen lung, datorita careia suprafetele colantate isi vor pastra aspectul stralucitor o lunga perioada de timp. Se aplica dupa ce suprafata a fost curatata cu produsele continute in kit. Dupa uscare, suprafata se sterge cu un material moale.

5. 2 bureti pentru aplicarea solutiilor continute de kit
Kitul este disponibil in doua variante, pentru suprafete mate si pentru suprafete lucioase.

Pret (fara TVA):

- Kit pentru suprafete lucioase: 59.99 Euro/buc
- Kit pentru suprafete mate: 66.99 Euro/buc

Recomandare

Kit destinat vehiculelor colantate cu folii marca Orafol. Recomandat pentru o curatare in profunzime si pentru o intretinerea foliilor aplicate, pentru o perioada cat mai lunga de timp.