021.332.31.52
021.332.73.97
HOME > Folii reflectorizante cu agrement tehnic > ORALITE 5431 CONSTRUCTION GRADE - CLASA I - Folie adeziva reflectorizanta pentru constructii, cu water-mark
Despre noi Produse noi Noutati Evenimente Contact Descarca oferta

Cauta in catalogul de produse
 


Noutati Algernon

* Noi culori in seria ORACAL 970 Special Effect!
* Noi canvasuri si materiale textile pentru print de calitate din Spania!
* Cele mai populare produse la un super pret
* Buline adezive din silicon
* Noua folie HI-5 cu aplicare in 5 secunde!


Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

adresa e-mail
[+] istoric newsletter
   
Newsletter Algenon
adresa e-mail:
 Folii reflectorizante cu agrement tehnic.
navigare rapida

Algernon   ORALITE 5431 CONSTRUCTION GRADE - CLASA I - Folie adeziva reflectorizanta pentru constructii, cu water-mark

Caracteristici
documentatie

Folie adeziva reflectorizanta clasa RA 1, disponibila alba sau galbena, cu dungi rosii oblice si water-mark de identificare.

Are grosimea de 90 microni, cu rezistenta mare la intemperii si un foarte bun comportament la agentii de coroziune sau la contactul cu solventii.
Hartia suport este de 145 g/mp, fiind siliconata pe o singura parte.

Adezivul este permanent, poliacrilic pe baza de solvent, cu adeziune foarte buna pe suprafete poliolefinice, special creat pentru a respecta cerintele internationale in domeniul semnelor pentru trafic rutier si a celor pentru delimitarea zonelor de constructie.
Avand in vedere aplicatiile pentru care sunt create aceste folii (realizarea semnelor pentru trafic rutier), adezivul este foarte puternic si cu aderenta initiala mare

Folia adeziva reflectorizanta seria ORALITE 5431 CONSTRUCTION GRADE este alcatuita din bile reflectorizante catadioptrice din sticla, inglobate intr-un strat transparent de material plastic.
Structura speciala a celulelor permite identificarea producatorului foliei.

Suprafata neteda conferita de un strat de film PVC cast prezinta un grad înalt de rezistenta la zgarieturi si lovituri si asigură o foarte buna imprimabilitate.

Coeficientii minimi de reflectie corespund cu EN 12899-1 si culorile la lumina zilei corespund cu normele internationale pentru materialele reflectorizante din aceasta clasa (clasa RA1).

Folia adeziva poate fi decupata pe cutter-plotter si se aplica la o temperatura minima ambientala de 10° C, chiar si pe suprafete cu denivelari.
De asemenea, poate fi imprimata digital cu cerneluri pe baza de solventi.

Este disponibila standard in role cu latimea de 246 mm si lungimea de 50 m sau in coli format 246 x 1000 mm. La cerere sunt disponibile role cu latimea de 200 si 250 mm si lungimea de 50 m.

Paleta coloristica cuprinde 2 culori: alb cu dungi rosii si galben cu dungi rosii.

Durabilitatea foliei în exterior este de 4 ani.

In functie de numarul lotului, exista posibilitatea ca acelasi cod de culoare sa fie usor diferit. In acest sens, recomandam ca pe aceeasi suprafata, sa fie aplicata folie din acelasi lot.

Acest produs se aduce doar pe comanda speciala. Conditiile si cantitatile minime vor fi transmise la momentul plasarii comenzii.
 

Recomandare

Folia adeziva reflectorizanta seria ORALITE 5431 CONSTRUCTION GRADE a fost special creata pentru realizarea balizelor, a semnelor rutiere pentru delimitarea zonelor de constructie, a marcajelor de indrumare si avertizare confectionate din materiale poliolefinice, pentru perioade scurte de timp in exterior.

Adezivul special permite o buna aderenta pe supafetele confectionate din materiale poliolefinice.

Folia trebuie stocata in ambalajul original la o temperatura de 20°C si 50% umiditate relativa.
  Algernon
zoom

Pret

Latimea 246 mm:
- 4.27 Euro/m

Coli format 246 x 1000 mm:
- 4.97 Euro/coala
 
Culori disponibile