021.332.31.52
021.332.73.97
HOME > Accesorii (raclete, cutite, solutii etc) > Vinyl Cleaner Stema
Despre noi Produse noi Noutati Evenimente Contact Descarca oferta

Cauta in catalogul de produse
 


Noutati Algernon

* Noi culori in seria ORACAL 970 Special Effect!
* Noi canvasuri si materiale textile pentru print de calitate din Spania!
* Cele mai populare produse la un super pret
* Buline adezive din silicon
* Noua folie HI-5 cu aplicare in 5 secunde!


Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

adresa e-mail
[+] istoric newsletter
   
Newsletter Algenon
adresa e-mail:
 Accesorii (raclete, cutite, solutii etc).
navigare rapida

Stema   Vinyl Cleaner Stema

Caracteristici
documentatie

Solutie patentata de curatare marca Stema, care pulverizata pe suprafata foliei, are rolul de a o curata si de a trata zonele deteriorate in urma interperiilor sau a oricarui alt stres mecanic, redand foliei un aspect ireprosabil.

Produsul este deja diluat, ceea ce inseamna ca se pulverizeaza in cantitate bogata direct pe suprafata murdara sau deteriorata a foliei, se lasa 20 de secunde pentru a inmuia suprafata, apoi se sterge cu o carpa uscata. Pe suprafetele foarte murdare sau foarte deteriorate, procedura se repeta de mai multe ori, insa nu este recomandata tratarea unei suprafete mai mari de un metru patrat odata.

Solutia nu se aplica pe suprafete fierbinti sau calde deoarece produsul se va usca mai repede si astfel nu isi poate atinge efectul maxim de curatare.

Performanta acestui produs a fost testata de compania ORAFOL si de Institutul Fraunhofer si a fost clasificat ca fiind un produs care poate fi folosit in mod constant si pe perioade nelimitate.

Este disponibila in recipiente de 500 ml. 

Recomandare

Folia odata aplicata pe masina este supusa unei multitudini de factori externi iar pentru a evita un aspect deteriorat si pentru a rezista in timp, vinilul are nevoie de curatare periodica si de o intretinere adecvata, la fel ca si in cazul vopselei, aceasta solutie fiind special creata pentru a fi folosita in acest sens.
  Stema
zoom

 
Pret

15.49 Euro/buc