Produse
Produse

Informatii despre aceste produse, mod de utilizare si recomandari va poate oferi consilierul acestei divizii

Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

Orafol ORACAL 975 Premium Structure Cast - Folie structurata

Caracteristici:

Folie adeziva, din PVC cast, compusa din mai multe straturi, cu stabilitate dimensionala remarcabila si caracteristici de aplicare optime. 

Variante de folii texturate:
Oracal 975CA (imitatie carbon) disponibila in varianta transparent si in 6 alte culori: alb, negru, argintiu, gri-antracit, rosu si albastru.

Oracal 975BR (brushed) textura ca cea a aluminiului zgariat, disponibila in 4 culori: auriu, argintiu, grafit metalic si argintiu metalic.

Oracal 975HC (honeycomb) textura de fagure disponibila in 4 culori: negru, argintiu, auriu si albastru metalic.

Oracal 975CO (cocoon) textura cocon de matase disponibila doar negru.

Foliile isi pastreaza structurile chiar si in urma unui stres termic. De asemenea, acestea se indeparteaza usor, chiar si dupa o perioada indelungata de timp.

Grosime: 150 microni.

Suportul din hartie este cu polietilena, siliconata pe ambele parti, cu greutatea de 143 g/mp.

Adezivul este repozitionabil, permanent, transparent, poliacrilic pe baza de solvent. Acesta permite dezlipirea foliei si reasezarea acesteia pe orice pozitie dorita, de cate ori este necesar. Folia se va lipi doar in momentul in care este presata cu ajutorul unei raclete.

Durabilitatea in exterior este de 5 ani pentru nuantele obisnuite si 3 ani pentru nuantele metalice.

Stocarea: folia trebuie stocata in ambalajul original la o temperatura de 20°C si 50% umiditate relativa.

Se livreaza in role cu lungimea de 25 si 50 m si latimea de 1520 mm, dar se comercializeaza si la metraj. Latimea de 1520 permite colantarea componentelor masinii (capota, plafon) dintr-o singura bucata, fara imbinari inestetice.

In functie de numarul lotului, exista posibilitatea ca acelasi cod de culoare sa fie usor diferit. In acest sens, recomandam ca pe aceeasi suprafata, sa fie aplicata folie din acelasi lot.

Unele structuri si culori sunt disponibile doar pe comanda speciala de la furnizor! 

Pret (fara TVA):

- 29.99 euro/mp

  • * Facturam la cursul BNR valabil in ziua plasarii comenzii, fara alte comisioane suplimentare.
Recomandare
  • Decorarea diferitelor portiuni cu denivelari sau unghiuri ascutite, in special a suprafetelor autovehiculelor (oglinzi, bare, praguri etc, dar si a interioarelor masinilor). 

 

Atentie! Datorita texturilor in relief, pentru seria Oracal 975 Premium Structure Cast nu va recomandam prelucrarea la cutter-plotter si apoi transferul cu ajutorul foliei de transfer. Daca totusi doriti prelucrarea la cutter-plotter cel mai prudent este sa faceti un test inainte de lucrarea finala.

 


Sfat: Zgarieturile fine aparute in timp se pot "repara" prin incalzire cu foehnul. Atentie! Nu insistati prea mult pe suprafata, pentru a nu deteriora aspectul foliei.

Datorita structurii reliefate a materialului, nu se recomanda aplicarea altor folii peste foliile texturate Oracal 975 Premium Structure Cast.