021.332.31.52
021.332.73.97
HOME > Folii adezive pentru cutter-plotter > ORACAL 975 Premium Structure Cast
Despre noi Produse noi Noutati Evenimente Contact Descarca oferta

Cauta in catalogul de produse
 


Noutati Algernon

* Noi culori in seria ORACAL 970 Special Effect!
* Noi canvasuri si materiale textile pentru print de calitate din Spania!
* Cele mai populare produse la un super pret
* Buline adezive din silicon
* Noua folie HI-5 cu aplicare in 5 secunde!


Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

adresa e-mail
[+] istoric newsletter
   
Newsletter Algenon
adresa e-mail:
 Folii adezive pentru cutter-plotter.
navigare rapida

Premium  Structure Cast   ORACAL 975 Premium Structure Cast

Caracteristici
documentatie

Folie adeziva cast din PVC, compusa din mai multe straturi, cu stabilitate dimensionala remarcabila si caracteristici de aplicare optime.

Speciala pentru colantarea integrala!

Aceasta seria a fost cunoscuta pana acum ca folia imitatie de carbon cu structura 3D, dar acum seria s-a dezvoltat si cuprinde si alte texturi deosebite.

Din seria Oracal 975 Structure Cast fac parte acum urmatoarele folii texturate:

Oracal 975CA (imitatie carbon) disponibila in 9 culori:, alb, negru, maro, argintiu, gri-antracit, transparent (NOU), rosu (NOU), albastru (NOU) si auriu (NOU).Oracal 975BR (brushed) textura zgariata disponibila in 5 culori: argintiu, auriu, albastru metalic, grafit metalic si argintiu metalic.Oracal 975HC (honeycomb) textura de fagure disponibila in 5 culori: negru, argintiu, auriu, albastru si argintiu metalic.Oracal 975CR (crocodile) textura piele de crocodil disponibila in 3 culori: negru, maro si verde.Oracal 975DN (dune) textura ca a dunelor de nisip disponibila in 2 culori: negru si maro.Oracal 975CO (cocoon) textura cocon de matase disponibila in 2 culori: negru si argintiu.Oracal 975EM (emulsion) textura ca a picaturilor de emulsie disponibila in 2 culori: negru si argintiu.Click aici pentru vizualizarea texturilor si a culorilor

Foliile isi pastreaza structurile chiar si in urma unui stres termic.

Grosimea este de 150 microni, iar suportul este din hartie cu polietilena siliconata pe ambele parti, cu greutatea de 143 g/mp.

Adezivul este repozitionabil, permanent, transparent, poliacrilic pe baza de solvent.

Adezivul repozitionabil permite dezlipirea foliei si reasezarea acesteia pe pozitia dorita de cate ori se doreste. Folia se va lipi doar in momentul in care este presata cu ajutorul unei raclete.

Se livreaza in role cu lungimea de 25 si 50 m si latimea de 1520 mm, dar se comercializeaza si la metraj.
Latimea de 1520 permite colantarea componentelor masinii (capota, plafon) dintr-o singura bucata, fara imbinari inestetice.

Atentie!
Datorita texturilor in relief, pentru seria Oracal 975 Premium Structure Cast nu va recomandam prelucrarea la cutter-plotter si apoi transferul cu ajutorul foliei de transfer. Daca totusi doriti prelucrarea la cutter-plotter cel mai prudent este sa faceti un test inainte de lucrarea finala.


Durabilitatea in exterior este de 5 ani nuantele obisnuite si 3 ani pentru nuantele metalice.

Folia trebuie stocata in ambalajul original la o temperatura de 20C si 50% umiditate relativa.In functie de numarul lotului, exista posibilitatea ca acelasi cod de culoare sa fie usor diferit. In acest sens, recomandam ca pe aceeasi suprafata, sa fie aplicata folie din acelasi lot. 

Recomandare

Seria ORACAL 975 Premium Structure Cast a fost special creata pentru decorarea integrala a masinilor, inclusiv pentru portiunile cu denivelari si a partilor greu de decorat cu alte folii (oglinzi, bare, praguri, etc). Structurile deosebite sunt ideale si pentru decorarea interioarelor.

Folia se indeparteaza usor, chiar si dupa o perioada indelungata de timp.

Sfat: Zgarieturile fine aparute in timp se pot "repara" prin incalzire cu foehnul.
Atentie! Nu insistati prea mult pe suprafata, pentru a nu deteriora aspectul foliei.

Datorita structurii reliefate a materialului, nu se recomanda aplicarea altor folii peste foliile texturate Oracal 975 Premium Structure Cast.
  Premium  Structure Cast
zoom

 
Pret

- 21.26 Euro/mp