021.332.31.52
021.332.73.97
HOME > Materiale pentru inscriptionat textile > TEXTRANS HT/S si HT/L Hartie de termotransfer pentru copiatoare si imprimante laser color
Despre noi Produse noi Noutati Evenimente Contact Descarca oferta

Cauta in catalogul de produse
 


Noutati Algernon

* Noi culori in seria ORACAL 970 Special Effect!
* Noi canvasuri si materiale textile pentru print de calitate din Spania!
* Cele mai populare produse la un super pret
* Buline adezive din silicon
* Noua folie HI-5 cu aplicare in 5 secunde!


Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

adresa e-mail
[+] istoric newsletter
   
Newsletter Algenon
adresa e-mail:
 Materiale pentru inscriptionat textile.
navigare rapida

Folex, hartie de termotransfer pentru copiatoare si imprimante laser color   TEXTRANS HT/S si HT/L Hartie de termotransfer pentru copiatoare si imprimante laser color

Caracteristici
documentatie

Hartie de inalta calitate pentru transfer de imagini imprimate cu copiatoare si imprimante laser color, pe materiale textile albe sau in culori deschise, pe baza de bumbac.

Imprimarea se face in oglinda, pe fata pe care se afla banda de ghidare. Dupa imprimare si uscare (naturala, cel putin 30 min.) se face transferul termic. Transferul se face cu ajutorul propriului suport (se aseaza hartia cu imprimeul in jos) si este recomandat sa fie facut cu presa pentru transfer termic.
- temperatura de transfer: 190° C;
- timpul de transfer: 30 secunde;
- presiunea: medie-mare;
- temperatura de spalare: maxim 40° C.

Nu folositi detergenti agresivi sau produse de inalbire.

Daca dupa transferul termic se indeparteaza hartia suport la cald, se obtine un imprimeu cu suprafata mata, iar daca suportul se indeparteaza dupa racire, se obtine o suprafata lucioasa. Daca din suprafata lucioasa doriti sa obtineti o suprafata mata, mai presati o data materialul textil imprimat, acoperit cu hartie siliconata. Materialul textil astfel imprimat trebuie lasat cel putin o zi, inainte de spalare si trebuie spalat si calcat cu imprimeul in interior.

Textrans HT/S este disponibila in formate A4 si A3, iar Textrans HT/L in format A4, ambele in topuri de 50 coli.

Inainte de imprimare trebuie ferita de umezeala si de amprente digitale.

Nota: Datorita multitudinii de materiale textile existente pe piata, este necesara testarea in prealabil a compatibilitatii dintre hartie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din testele si experienta noastra practica. Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda o precalcare a materialului ce urmeaza a fi inscriptionat. 

Recomandare

Pentru inscriptionat, prin transfer termic, imagini imprimate cu copiatoare si imprimante laser color, pe materiale textile albe sau in culori deschise, din bumbac.
  Folex, hartie de termotransfer pentru copiatoare si imprimante laser color
zoom

 
Pret

- Format A4 - 0.70 Euro/coala
- Format A3 - 1.57 Euro/coala