021.332.31.52
021.332.73.97
HOME > Materiale pentru inscriptionat textile > TRANSFER JET PHOSPHOR Hartie de termotransfer fotoluminiscenta pentru imprimante ink-jet
Despre noi Produse noi Noutati Evenimente Contact Descarca oferta

Cauta in catalogul de produse
 


Noutati Algernon

* Noi culori in seria ORACAL 970 Special Effect!
* Noi canvasuri si materiale textile pentru print de calitate din Spania!
* Cele mai populare produse la un super pret
* Buline adezive din silicon
* Noua folie HI-5 cu aplicare in 5 secunde!


Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

adresa e-mail
[+] istoric newsletter
   
Newsletter Algenon
adresa e-mail:
 Materiale pentru inscriptionat textile.
navigare rapida

Folex, hartie de termotransfer fotoluminiscenta pentru imprimante ink-jet   TRANSFER JET PHOSPHOR Hartie de termotransfer fotoluminiscenta pentru imprimante ink-jet

Caracteristici
documentatie

Hartie speciala, cu proprietati fotoluminiscente, care permite transferul de imagini imprimate digital pe materiale textile din bumbac.

Imprimarea se face normal, nu in oglinda. Partea printabila este cu fata in sus atunci cand coltul taiat este in stanga jos. Dupa imprimare si uscare (naturala, cel putin 30 minute) se face transferul termic pe textil, recomandat cu presa pentru transfer termic.

Transferul termic se face astfel:
1. Se indeparteaza suportul de hartie si se aseaza foita subtire ramasa, cu imprimeul spre exterior, pe materialul textil.
2. Se acopera imprimeul cu hartia siliconata speciala (aceasta hartie este livrata in pachet, impreuna cu hartia imprimabila). La aproximativ 10 secunde dupa transfer, se indeparteaza hartia siliconata.
- temperatura de transfer: 150-160° C;
- timpul de transfer: 10-15 secunde;
- presiunea: mica;
- temperatura de spalare: maxim 40° C.

Nu folositi detergenti agresivi sau produse de inalbire.

Materialul textil astfel imprimat trebuie lasat cel putin o zi, inainte de spalare, si trebuie spalat si calcat cu imprimeul in interior.
Imprimarea se face ink-jet, cu imprimante comune (HP, Canon, Epson, Apple, Digital, Kodak, Lexmark, Olivetti, Tektronix, Xerox, etc...) cu cernelurile standard ale acestora. inainte de imprimare, hartia trebuie ferita de umezeala si amprente digitale.

Este disponibila in formate A4 si topuri de 50 coli.

Nota: Datorita multitudinii de materiale textile existente pe piata, este necesara testarea in prealabil a compatibilitatii dintre hartie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din testele si experienta noastra practica. Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda o precalcare a materialului ce urmeaza a fi inscriptionat. 

Recomandare

Pentru transfer de imagini digitale, pe materiale textile din bumbac, poliester si amestecuri ale acestora, pentru obtinerea unor efecte deosebite, folosind proprietatile fotoluminiscente ale hartiei.
  Folex, hartie de termotransfer fotoluminiscenta pentru imprimante ink-jet
zoom

 
Pret

- 2.62 Euro/coala