021.332.31.52
021.332.73.97
HOME > Produse noi
Despre noi Produse noi Noutati Evenimente Contact Descarca oferta

Cauta in catalogul de produse
 


Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

adresa e-mail
[+] istoric newsletter
   
Newsletter Algenon
adresa e-mail:
 Produse noi ALGERNON


Noi canvasuri si materiale textile pentru print de calitate din Spania!

zoom
Deoarece dorim ca dvs. sa aveti posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de canvasuri si materiale textile pentru print de o inalta calitate, Algernon va prezinta noi produse, marca ARPLEN.

Aceste noi produse de la ARPLEN sunt potrivite pentru echipamentele care tiparesc cu cerneluri pe baza de solvent, eco-solvent, UV si/sau latex si au o uscare destul de rapida, reducand timpul in care lucrarile pot fi predate.

Asteptam comenzi pentru urmatoarele produse pe care le avem pe stoc:
- Eco Canvas Viena - material canvas din 100% poliester, printabil cu cerneluri pe baza de solvent, eco-solvent, latex si UV.
- U.V. Canvas Lisabona - material canvas din bumbac 100% printabil UV.
- Wall Deco Textile – material textil pentru decorarea peretilor printabil cu cerneluri pe baza de solvent, eco-solvent, latex si UV.

Pentru mai multe detalii despre aceste produse, ne puteti contacta pe adresa de mail comenzi@algernon.ro sau la numarul de telefon 021.332.31.52.

ARPLEN este un binecunoscut producator din Spania, atat pentru materiale de print cat si pentru diverse semifabricate utilizate in acest domeniu.

Va tinem la curent cu noutatile pe care le vom avea in portofoliu de la acest furnizor!
mai mult


Buline adezive din silicon

zoom
Bulinele adezive sunt pastile dublu adezive din silicon, transparente, ce se pot aplica pe suprafete precum hartie, hartie plastifiata sau carton.

Acestea se folosesc pentru fixari semipermanente si sunt usor de indepartat, fara sa lase urme de adeziv sau sa deterioreze suprafetele.

Pot fi aplicate foarte usor manual sau in cantitati mari cu un aplicator automat.

Sunt disponibile in varianta easy-mid (pentru fixare usoara-medie), la rola de 5000 de bucati.
Diametrul unei buline este de 9 mm.
mai mult


O noua culoare pentru seria Oracal 970 Premium Wrapping Cast

zoom
NOU! ORACAL 970 este disponibil acum si in varianta Imperial Red Pearl (cod culoare 372), ce se alatura celor 15 culori metalice mate!!!

Paleta coloristica cuprinde acum 51 de culori lucioase, 5 culori mate (negru, alb, galben sofran, verde menta si olive), 24 culori metalice lucioase, 16 culori metalice mate si negru super-mat.
mai mult


Noua folie HI-5 cu aplicare in 5 secunde!

zoom
Folie opaca din poliuretan cu grosimea de 90 de microni si suport din poliester cu adeziv. Datorita suportului adeziv, materialul se comporta foarte bine la aplicatiile cu o grafica dificila sau de dimensiuni mici.
Folia indeplineste standardul de toxicitate Oko-Tex Standard 100, clasa I, fapt ce permite imprimarea (personalizarea) materialelor textile pentru nou-nascuti.

Se decupeaza in oglinda, iar transferul termic se face cu ajutorul propriului suport.
- Temperatura de transfer: 120 - 150°C
- Timpul de transfer: 5 secunde
- Presiune mare
- Temperatura de spalare: maxim 60°C
- Suportul se indeparteaza la cald

Important!!! Se aplica in doar 5 SECUNDE!

HI-5 este disponibila in 20 de culori.
Se livreaza in role cu latimi de 500 si 1000 mm si lungimea de 25 m si se comercializeaza la metraj.

Nota: Datorita multitudinii de materiale textile existente pe piata, este necesara testarea in prealabil a compatibilitatii dintre folie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu un caracter orientativ, fiind rezultate din testele si experienta noastra practica. Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda o precalcare a materialului ce urmeaza a fi inscriptionat.
mai mult


ORACAL 970 Premium Special Effect

zoom
ORAFOL Europe GmbH a lansat anul acesta 3 nuante speciale din seria ORACAL 970, folia cast, speciala pentru colantari auto, iar Algernon le-a adus in Romania!

Doua nuante fac parte dintr-o noua categorie de produse care se alatura gamelor ORACAL 970 Premium Wrapping Cast si ORACAL 970 Premium Shift Effect Cast.

ORACAL 970 Premium Special Effect Cast – este gama noua pentru colantari auto profesionale. Similara cu celelalte game din punct de vedere al grosimii (110 microni) si a adezivului (repozitionabil si permanent), noutatea consta in 2 nuante cu efecte unice:

1) Sunset Shift (cod culoare 100) - este o combinatie intre rosu, portocaliu si auriu, cu insertii metalice, ce reflecta armonia unui apus de soare. Efectul „cameleon” modifica culoarea in functie de unghiul din care este privita, putand fi perceputa in nuante diferite, de la rosu inchis pana la auriu.

2) Black Galactic Gold (cod culoare 905) – reflecta imaginea unei nopti instelate si iese in evidenta prin metalul multicolor ce confera unicitate foliei.

*Efectele celor doua noi nuante sunt la fel de spectaculoase atat in varianta mata cat si lucioasa. De asemenea, acestea sunt disponibile si cu adeziv Rapid Air, varianta care scurteaza timpul de aplicare al foliei si previne formarea bulelor de aer.

O noua nuanta metalica mata se alatura si gamei ORACAL 970 Premium Wrapping Cast si anume: Imperial Red Pearl (cod culoare 372). Aceast rosu aprins cucereste prin simplitate si eleganta.
*Disponibil si cu adeziv Rapid Air.

mai mult


MODA GLITTER 2 - Folie sidefata pentru transfer termic pe textile

zoom
Folie din poliuretan cu suport adeziv din poliester, care prezinta insertii de sclipici ce ii confera acesteia o suprafata texturata, sclipiciul fiind iesit in relief.
Grosime: 350 microni.

Deoarece pe piata exista numeroase tipuri de cutter plottere, iar testele s-au facut pe un cutter plotter Summacut D60R, informatiile de baza sunt orientative.

Cutit: pentru grosimi mari;
Presiune cutterare: 120 gf;

Date transfer termic:
- Temperatura de transfer: 160° C;
- Timpul de transfer: 15”;
- Presiune: medie (3÷4 bari);
- Temperatura de spalare: 40°C (asteptati 24h dupa transferul termic). Se recomanda spalarea de mana. Nu folositi detergenti agresivi.

Instructiuni de aplicare:
1. Taiati materialul in oglinda
2. Indepartati materialul in exces
3. Asezati materialul pe textil
4. Aplicati presa
5. Indepartati suportul la rece

Este disponibila in 35 culori sidefate si se livreaza in role cu latimea de 500 mm si lungimea de 25 m si se comercializeaza la metraj.

Nota: Datorita multitudinii de materiale textile existente pe piata, este necesara testarea in prealabil a compatibilitatii dintre folie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din testele si experienta noastra practica.
Se aplica pe bumbac, poliester si combinatia dintre aceste doua materiale.
Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda o precalcare a materialului ce urmeaza a fi inscriptionat.
mai mult


ORAJET 3651RA - Folie adeziva cu adeziv Rapid Air

zoom
Folie adeziva din PVC (amestec monomer/polimer), cu grosimea de 70 microni si suport din hartie Rapid Air, acoperit pe ambele parti de polietilena, siliconat pe o singura parte, cu greutatea de 145 g/mp.

Adezivul este de tip Rapid Air (RA) poliacrilic pe baza de solvent, permanent si de culoare gri.
Adezivul de tip Rapid Air permite o aplicare mai usoara a foliei si impiedica formarea bulelor de aer.

Nota explicativa: Siliconul hartiei suport al acestei serii are o textura speciala, cu micro-canale, care determina formarea acestui adeziv cu bule de aer (Rapid Air).

Suprafata foliei este tratata impotriva incarcarii electrostatice, pentru o acuratete mai mare a imprimarii.

Este disponibila alba cu suprafata lucioasa.

Este imprimabila cu printere de mare format, care folosesc cerneluri pe baza de solvent, UV si Latex.

Durabilitatea in exterior a foliei neprintate este de 5 ani.

Pentru descarcarea profilelor de culoare click aici.

Pentru printuri digitale de mari dimensiuni, pentru aplicatii de exterior de termen scurt si mediu. Tehnologia Rapid Air permite aplicatii usoare si rapide impiedicand formarea de bule de aer. Acestea pot fi usor indepartate prin simpla netezire a suprafetei.

Pentru laminare, se recomanda utilizarea seriilor Oraguard 215 si Oraguard 210.

- Rola: 4.43 Euro/mp

Produsul se comercializeaza exclusiv la rola! Datorita faptului ca manevrarea repetata a materialului duce la deteriorarea foliei (murdarire, rupturi, amprente, zgarieturi), produsul nu se comercializeaza la metraj.
mai mult


ORACAL 8860 - Diffuser Premium Cast

zoom
Folie adeziva cast din PVC alb mat, translucenta, cu grosimea de 55 microni, special creata pentru a distribui uniform si echilibrat lumina din casetele sau semnele luminoase. De asemenea reduce reflexiile nedorite.

Folia 8830 permite trecerea luminii in proportie de 60% si se aplica inaintea foliei translucente.

Suportul este din hartie siliconata pe ambele parti, cu greutatea de 137 g/mp.

Adezivul este pe baza de solvent poliacrilic, permanent.

Se livreaza in role cu lungimea de 50 m si latimea de 1260 mm.

Aceasta folie este special conceputa pentru aplicatii de inalta calitate cum ar fi casetele luminoase si pentru productia semnelor luminate la interior. Poate fi aplicata si pe sticla acrilica de tip backlit, sticla sau pe material de banner pre-tensionat. Se poate decupa la cutter-plotter si poate fi termoformata.
mai mult


ORACAL 8830 - Diffuser Premium Cast

zoom
Folie adeziva cast din PVC alb mat, translucenta, cu grosimea de 55 microni, special creata pentru a distribui uniform si echilibrat lumina din casetele sau semnele luminoase. De asemenea reduce reflexiile nedorite.

Folia 8830 permite trecerea luminii in proportie de 30% si se aplica inaintea foliei translucente.

Suportul este din hartie siliconata pe ambele parti, cu greutatea de 137 g/mp.

Adezivul este pe baza de solvent poliacrilic, permanent.

Se livreaza in role cu lungimea de 50 m si latimea de 1260 mm.

Aceasta folie este special conceputa pentru aplicatii de inalta calitate cum ar fi casetele luminoase si pentru productia semnelor luminate la interior. Poate fi aplicata si pe sticla acrilica de tip backlit, sticla sau pe material de banner pre-tensionat. Se poate decupa la cutter-plotter si poate fi termoformata.
mai mult


ORAJET 3930 - Folie cast adeziva fotoluminiscenta

zoom
Folie din PVC din 3 straturi, fara compusi de cadmiu, cu o suprafata lucioasa, alb-galbui si o grosime de 150 microni. Folia prezinta efect fotoluminiscent care se pastreaza o perioada indelungata odata ce sursa de lumina a fost inchisa.
Indeplineste cerintele DIN 67510 si nu contine materiale radioactive.

Folia lumineaza pana la 750 minute.

Suportul este din hartie siliconata pe ambele parti, cu greutatea de 143 g/mp.

Greutatea foliei este de 230g/m2.

Adezivul este poliacrilic, permanent.

Se printeaza cu cerneluri pe baza de solvent, UV sau latex.

Se livreaza in role cu lungimea de 10, 25 m si latimea de 1370 si 1520 mm.

Pentru semnalizarea iesirilor de urgenta sau a locurilor periculoase, pe interior sau exterior. Pentru protectia foliei la exterior, se recomanda laminarea foliei cu ORAGUARD 293.
mai mult


ORACAL 970RA - Premium Shift Effect Cast cu adeziv Rapid Air

zoom
Folie adeziva cast din PVC, multi-stratificata cu grosimea de 110 microni. Folia prezinta un efect unic "cameleon", schimbandu-si culoarea in functie de unghiul din care este privita. Este special creata pentru colantari integrale, mai ales a suprafetelor denivelate. In cazul zonelor cu adancituri folia trebuie taiata si aplicata prin suprapunere.

Suportul este din hartie Rapid Air acoperita pe ambele parti de polietilena, siliconat pe o singura parte, cu greutatea de 148 g/mp.

Adezivul este de tip Rapid Air, repozitionabil, permanent, transparent, poliacrilic pe baza de solvent.

Tehnologia Rapid Air permite aplicatii usoare si rapide impiedicand formarea de bule de aer. Acestea pot fi usor indepartate prin simpla netezire a suprafetei.

Nota explicativa: Siliconul hartiei suport al acestei serii are o textura speciala, cu micro-canale, care determina formarea acestui adeziv cu bule de aer (Rapid Air).
Orafol este prima companie care a creat aceste micro-canale din linii curbe, neregulate.

Se livreaza in role cu lungimea de 50 m si latimea de 1520 mm.

Folia este prezenta in variantele mat si lucios in 3 nuante:verde albastrui (988), turcoaz lavanda (989) si violet bronz (990).

Special creata pentru decorarea completa a masinilor, inclusiv pentru portiunile cu denivelari si a partilor greu de decorat cu alte folii (oglinzi, bare, praguri, etc). Folia se indeparteaza usor folosind echipamentul adecvat, chiar si dupa o perioada indelungata de timp.

mai mult


ORACAL 970 - Premium Shift Effect Cast

zoom
Folie adeziva cast din PVC, multi-stratificata cu grosimea de 110 microni. Folia prezinta un efect unic "cameleon", schimbandu-si culoarea in functie de unghiul din care este privita. Este special creata pentru colantari integrale, mai ales a suprafetelor denivelate. In cazul zonelor cu adancituri folia trebuie taiata si aplicata prin suprapunere.

Suportul este acoperit pe ambele parti de polietilena, siliconat pe o singura parte, cu greutatea de 148 g/mp.

Adezivul este repozitionabil, permanent, transparent, poliacrilic pe baza de solvent.

Se livreaza in role cu lungimea de 50 m si latimea de 1520 mm.

Folia este disponibila in variantele mat si lucios in 3 nuante:verde albastrui (988), turcoaz lavanda (989) si violet bronz (990).

Special creata pentru decorarea completa a masinilor, inclusiv pentru portiunile cu denivelari si a partilor greu de decorat cu alte folii (oglinzi, bare, praguri, etc). Folia se indeparteaza usor folosind echipamentul adecvat, chiar si dupa o perioada indelungata de timp.
mai mult


ORAGUARD 210 DU - Folie monomerica de laminare a printurilor UV

zoom
Folie adeziva incolora din PVC, monomerica, cu grosimea de 70 microni si cel mai mare grad de protectie UV.

Adezivul este poliacrilic pe baza de solvent, permanent, iar suportul foliei este din hartie siliconata cu greutatea de 90 g/mp.

Folia este disponibila cu suprafata mata si lucioasa.

Se aplica doar pe suprafete drepte/plane.

Se livreaza in role cu lungimea de 50 m si latimi de 760, 950, 1050, 1300, 1400 si 1550 mm.

Acest produs se aduce doar la comanda.

Durabilitatea foliei in exterior este de 4 ani.

Folia trebuie stocata in ambalajul original la o temperatura de 20°C si 50% umiditate relativa.

Special creata pentru protectia imprimarilor digitale pe termen mediu si lung, in interior si exterior.

Adezivul DU a fost creat special pentru laminarea foliilor imprimate cu cerneluri UV.

Se recomanda ca folia de laminare sa depaseasca cu cel putin 5 mm conturul printului (pe fiecare latura).

Special creata pentru protectia imprimarilor digitale pe termen mediu si lung, in interior si exterior.

Adezivul DU a fost creat special pentru laminarea foliilor imprimate cu cerneluri UV.

Se recomanda ca folia de laminare sa depaseasca cu cel putin 5 mm conturul printului (pe fiecare latura).
mai mult


ORAGUARD 215DU - Folie polimerica de laminare a printurilor UV

zoom
Folie adeziva din PVC, polimerica, transparenta, cu grosimea de 75 microni si grad mare de protectie UV.

Suportul este din hartie alba siliconata, cu greutatea de 90 g/mp.

Folia este disponibila cu suprafata lucioasa si mata.

Adezivul este poliacrilic pe baza de solvent, permanent.

Folia asigura o rezistenta de lunga durata in exterior impotriva umiditatii, prafului sau a altor contaminari.

Se aplica pe suprafete drepte/plane sau flexibile (bannere, copertine, prelate, etc.).

Se livreaza in role cu lungimea de 50 m si latimi de 760, 950, 1050, 1300, 1370, 1400 si 1550 mm si se comercializeaza la metraj.

Durabilitatea foliei in exterior este de 5 ani.

Special creata pentru protectia imprimarilor digitale de mare format pe termen lung, in interior si exterior.

Adezivul DU a fost creat special pentru laminarea foliilor imprimate cu cerneluri UV.
mai mult


SOFT PRINT Folie transparenta imprimabila digital

zoom
Folie transparenta, foarte subtire, din poliuretan, cu suport din poliester.

Materialul se imprima digital cu cerneluri pe baza de apa, solvent si eco-solvent. Imprimarea si cutterarea se face in oglinda. Este recomandata pentru textilele albe si cele deschise la culoare, fiind utilizata mai ales pentru printuri de mari dimensiuni.
Grosime: 30 microni.

Dupa imprimare, folia se lasa la uscat cel putin 24 ore, inainte de a fi aplicata pe textil.

Se aplica pe textile albe sau deschise la culoare, din bumbac, poliester, lycra si amestecuri dintre cele 3 tipuri de fibre. Nu este indicat pentru materiale impermeabile si materiale din poliester sublimate.
Folia este recomandata in special pentru textile elastice.

mai mult


EASY TRANSFER Folie alba imprimabila digital

zoom
Easy Transfer este o folie alba, subtire, mata, din poliuretan, cu suport din poliester.

Materialul se imprima digital cu cerneluri pe baza de apa, solvent si eco-solvent si se decupeaza normal.

Dupa imprimare, folia se lasa la uscat cel putin 24 ore, inainte de a fi aplica pe textil.

Se aplica pe bumbac, poliester, lycra si amestecuri dintre cele 3 tipuri de fibre. Nu este indicat pentru materiale impermeabile si materiale din poliester sublimate.
mai mult


Nou la Algernon: Banda adeziva buretoasa Oramount 1812 TM
zoom
Pentru a veni in intampinarea nevoilor colaboratorilor sai, Algernon isi largeste portofoliul de benzi dublu adezive prin adaugarea unui nou produs, Oramount 1812 TM. Produsul face parte din categoria benzilor dublu adezive buretoase, pretabile pentru o vasta categorie de aplicatii, atat de interior, cat si de exterior.

Oramount 1812 TM deosebeste de predecesoarele sale datorita densitatii mai mici a buretelui, ceea ce face ca banda sa fie ideala pentru aplicatii temporare, de scurta durata, acolo unde se doreste indepartarea cu usurinta a benzii atunci cand nu mai este nevoie de ea.

Banda buretata 1812 TM isi gaseste utilitatea in aplicatii diverse din industria productiei publicitare, industria mobilei si a sticlei, cat si in diverse alte aplicatii de montaj. Banda este postrivita pentru montarea de piese din plastic extrudat ca: panouri, bare, tevi, display-uri. De asemenea, datorita proprietatii sale de a nu lasa urme la dezlipire, banda este pretabila pentru aplicarea de agatatori, suporti, decoruri, placute in standuri expozitionale sau sali de conferinte.

Datorita varietatii de benzi dublu adezive existente pe piata, a numarului mare de produse contrafacute, producatorul german Orafol a luat ca masura de precautie marcarea benzii Oramount 1812 TM cu logo-ul propriu. Astfel, consumatorii vor sti ca folosesc un produs original, European si de calitate.
mai mult


Algernon a participat la BIFE-SIM 2013

zoom
In perioada 17 – 21 Septembrie 2013, Algernon a participat la Bife-Sim, Targul International de Mobila, Echipamente si Accesorii. Desfasurat la Romexpo, evenimentul a strans laolalta cei mai mari producatori de mobila si accesorii, reunind expozantii si vizitatorii unei industrii in continua crestere.

In cadrul Bife Sim, Algernon a prezentat gama de benzi dublu adezive si folii adezive produse pretabile pentru procesul de fabricare a mobilei, respectiv pentru decoratiuni interioare. Vizitatorii au avut ocazia de a afla care sunt cele mai bune optiuni in materie de benzi si folii adezive, reprezentantii Algernon punandu-le la dispozitie informatii tehnice cat si demonstratii practice.

Standul Algernon s-a bucurat de un real succes, vizitatorii fiind interesati de solutiile practice prezentate de consultantii Algernon.

Targul International de Mobila, Echipamente si Accesorii 2013 este un eveniment organizat de Romexpo, in colaborare cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania, Camerele de Comert si Industrie si Euroexpo Trade Fairs.

Daca nu ati reusit sa ne vizitati standul din cadrul Bife Sim, va invitam sa ne contactati pentru a va oferi informatii despre benzile si foliile adezive.


Presa manuala pentru transfer termic TS BASE

zoom
TS - BASE este o presa pentru transferul materialelor pentru inscriptionari textile, fie ele taiate la cutter-plotter sau imprimate ink-jet, cu cerneluri pe baza de solvent, cerneluri sublimatice sau cu ajutorul copiatoarelor si imprimantelor laser color.

Presa dispune de un display digital, pentru afisarea temperaturii si a timpului, de semnal sonor de avertizare si de un platan cu dimensiunile de 38 x 38 cm. Exista posibilitatea ajustarii presiunii, temperaturii si timpului de transfer, pentru un transfer optim in functie de caracteristicile fiecarui material in parte.

Presa este recomandata pentru aplicarea foliilor si hartiilor termotransferabile pe materiale textile.
mai mult


TTD Easy Folie pentru transfer termic

zoom
Folie speciala pentru transferul termic al foliilor si hartiilor utilizate pentru inscriptionarea materialelor textile.

Folia TTD Easy are adezivul mediu si se foloseste pentru toate foliile de print.

Este recomandata pentru transferul foliilor imprimate digital: Colorprint PU, Digital Perfor, Colorprint PU Matt, Colorprint Crystal Glossy, Colorprint Crystal Matt, Colorprint Extra , Colorprint Glitter, Evolution Print Plus, Sublithin Matt, Jetflock Solvent, Jetflock 2, Subliprint, Smart Pro.
mai mult


P.S. HI TECH Folie foarte subtire si flexibila din poliuretan

zoom
Folie foarte subtire si flexibila din poliuretan, placuta la atingere. Este potrivita pentru materialele din poliester, amestec din poliester cu bumbac, fibre usor elastice.

Temperatura scazuta din timpul transferului previne efecte nedorite, cum ar fi aspectul lucios sau distrugerea fibrelor.

Dupa imprimare se asteapta 24 de ore pana la prima spalare. Se recomanda evitarea subtantelor agresive de curatare.

Se aplica pe materiale sensibile termic din bumbac, poliester, lycra, material hi-tech sau amestecuri.
mai mult


P.S. SUBLI Folie pentru cutter-plotter aplicabila pe textile imprimate cu cerneluri sublimatice

zoom
Folie pentru cutter-plotter, din PVC, potrivita pentru materiale colorate prin sublimare. Are in compozitie un strat de protective care functioneaza sub forma unei bariere, impiedicand culoarea sa patrunda in folie.

Culorile foliei nu se schimba in timp.

Pentru inscriptionat materiale textile printate cu cerneluri sublimatice, in special pentru echipamente sportive, dar si pentru alte materiale din poliester sau amestecuri cu poliester.

Dupa imprimare se asteapta 24 de ore pana la prima spalare. Se recomanda evitarea subtantelor agresive la curatare.

mai mult


DIGITAL PERFOR Folie alba perforata imprimabila digital

zoom
Folie alba mata, opaca, din poliuretan, care prezinta perforatii circulare de aprox. 2 mm. Se imprima digital, cu cerneala pe baza, solvent si eco-solvent.

Folia este perforata sub forma de cercuri cu diametrul de 2 mm, care permit pielii sa respire in momentul depunerii unui efort fizic.

Dupa imprimare se asteapta 24 de ore pana la prima spalare. Se curata la o temperatura maxima de 40° C. Se recomanda evitarea subtantelor agresive la curatare.

Folia este potrivita pentru aplicarea pe bumbac, poliester, amestec de bumbac si poliester.
Materialul poate fi folosit pentru inscriptionari pe echipament sportiv, sau diverse alte aplicatii.
mai mult


ORAMOUNT 1812 TM Banda dublu adeziva buretata

zoom
Banda dublu adeziva pe suport de burete alb din hartie siliconata pe ambele fete, imprimata cu logo-ul Orafol.

Adezivul este acrilic modificat pe baza de solvent, permanent pe ambele fete.

Banda este rezistenta la forfecare, la UV, temperaturi inalte, solventi si umiditate.

Este potrivita pentru montarea oglinzilor sau display-urilor din materiale plastice sau foam, pentru aplicarea de suporti, agatatori sau placute de semnalistica.

Rezista la temperaturi cuprinse intre -40° C si 80° C si se aplica la o temperatura minima de 15° C.


mai mult


ORAMOUNT 1822 Burete dublu adeziv de culoare neagra

zoom
Banda dublu adeziva pe suport de burete negru. Suportul este din hartie alba, siliconata pe ambele fete.

Banda este rezistenta la forfecare, la UV, temperaturi inalte, solventi si umiditate. Datorita culorii negre, banda este rezistenta la imbatranire si murdarire, produsul fiind recomandat la aplicatii de exterior.


Adezivul este acrilic modificat pe baza de solvent, permanent pe ambele fete.

Rezista la temperaturi cuprinse intre -40° C si 80° C.

banda este potrivita pentru aplicatii generale de montaj atat la interior cat si la exterior, pentru montarea de elemente din metal, plastic sau sticla, fixarea sistemelor pentru cablaj.

Se poate folosi si pentru montarea elementelor decorative pe masini.
mai mult


ORABOND 1350 GI Banda dublu adeziva cu insertie textila

zoom
Banda dublu adeziva cu insertie de fibra textila (bumbac). Suportul este din hartie maro, siliconata pe ambele fete.

Adezivul este pe baza de dispersie acrilica, rezistent la temperaturi inalte, imbatranire si solventi.

Banda exterm de flexibila pentru laminarea cauciucului celular si a EPDM-ului. Folosita pentru lipirea textilelor si a lemnului, lipirea spumelor impregnate, polietilena celulara, PVC moale.

Recomandat pentru suprafete netede sau usor poroase, cat si in aplicatii unde se cere o rezistenta crescuta la temperaturi inalte, imbatranire si plastifianti.
mai mult


ORABOND 1349 GI Banda dublu adeziva cu insertie textila

zoom
Banda dublu adeziva cu insertie de fibra textila cu suport din hartie maro, siliconata pe ambele fete.

Banda este exterm de flexibila, putam fi utilizata pentru laminarea cauciucului celular si a EPDM-ului.

Folosita pentru lipirea textilelor si a lemnului. Lipirea spumelor impregnate, polietilena celulara, PVC moale. Recomandat pentru suprafete netede sau usor poroase.
mai mult


ORABAND 1410N Banda adeziva cu suport textil!

zoom
Banda adeziva cu suport textil colorat si cu grosimea de 225 microni.

Aceasta banda are adeziv doar pe o singura parte.
Adezivul este transparent, pe baza de cauciuc, cu o adeziune imediata si foarte rezistenta in timp.
Rezista la temperaturi de pana la 70° C.

Paleta coloristica cuprinde: alb, negru, gri, rosu, albastru, verde, galben si maro.

Poate fi folosita pentru ambalarea, mascarea, acoperirea, marcarea si protectia materialelor din plastic, hartie si carton.

Totodata poate fi folosita ca leucoplast pentru fasele sportivilor sau in aplicatii veterinare, pentru fixarea servetelelor sterile.
mai mult


HI-BOND VST 4050C Burete dublu adeziv transparent cu grosimea de 0.5 mm!

zoom
Banda dublu adeziva transparenta pe suport de spuma acrilica, cu grosimea de 0,5 mm (500 microni).

Filmul suport este din polietilena de culoare rosie.

Adezivul este acrilic pur, transparent si permanent pe ambele fete, cu o rezistenta crescuta la forfecare si la frecare in prezenta unui stres mecanic. Are o buna rezistenta la UV si la temperaturi inalte.

Aceasta banda dublu adeziva este moale, foarte elastica si cu o aderenta imediata buna.

Se foloseste pentru lipirea sticlei, a plasticului sau in aplicatii unde este nevoie de o fixare transparenta. Se comporta bine atat ca banda de izolare, cat si de lipire. Este recomandata pentru montarea de piese din plastic extrudat ca: panouri, bare, tevi, pentru montat oglinzi, display-uri, etc. Totodata are aplicatii in industria panourilor solare, a panourilor de sticla, ferestre, usi sau sticla securizata.
mai mult


Algernon este distribuitor Reflexite in Romania!

zoom
La Algernon gasiti benzile adezive reflectorizante Reflexite: VC 104+ Rigid Grade si VC 104+ Curtain Grade!

VC 104+ Rigid Grade este o banda adeziva reflectorizanta pentru suprafete rigide.

VC 104+ Curtain Grade este o banda adeziva reflectorizanta pentru suprafete flexibile (ex. prelatele).

Ambele sunt destinate aplicarii pe autovehicule cu gabarit depasit in vederea evidentierii pe timp de noapte, chiar si de la distante mari.

Acestea sunt formate dintr-un singur strat adeziv cu structura prizmatica, avand excelente proprietati de evidentiere.

Benzile reflectorizante VC 104+ Rigid indeplinesc standardul european ECE 104 Class C.

mai mult


ORABOND 1392 Banda dublu adeziva alba pe suport de PVC!

 
Banda dublu adeziva pe suport de PVC alb, cu grosimea de 280 microni.

Hartia suport este de culoare maro, siliconata pe ambele parti si cu greutatea de 90 g/mp.

Adezivul este acrilic modificat pe baza de solvent, foarte rezistent la forfecare. Are o prindere puternica si se poate folosi cu succed pentru aplicatii care necesita o banda dublu adeziva foarte puternica.

Datorita rezistentei la forfecare poate fi aplicat pe metal, pe suprafete lacuite, suprafete incarcate energetic sau slab incarcate energetic. Totodata se foloseste si pentru suprafete rugoase sau denivelate.

Se foloseste pentru semnalistica si aplicatii din industria grafica, se poate folosi si pentru lipirea oglinzilor auto si a componentelor de culoare alba.
Datorita adezivului puternic poate fi aplicat si pe suprafete aspre.
mai mult


ORAMOUNT 1813 K3 Banda dublu adeziva buretoasa cu suport de polipropilena!

 
Banda dublu adeziva pe suport de spuma poliolefinica inchisa celular (burete alb) cu grosimea de 1100 microni.

Film suport, siliconat pe ambele parti, este din polipropilena, galben, cu grosimea de 100 microni.

Adezivul este poliacrilic modificat, cu o adeziune initiala ridicata si foarte rezistent la forfecare.

Se foloseste pentru montarea de piese din plastic extrudat ca: panouri, bare, tevi, pentru montat oglinzi, display-uri, etc. Pentru aplicarea de agatatori, suporti, placute in standuri expozitionale sau sali de conferinte. Adera bine pe materiale precum: plastic, pvc, sticla, policarbonat, lemn, metal, ceramica.
mai mult


Masina de masurat manuala!

zoom
Masina de masurat manuala cu ceas, cu dimensiunile 172 x 22 x 11 cm si greutatea de 13 kg.

Latimea maxima pe care o puteti folosi pentru masurarea rolelor este de 168 cm.

Ideala pentru masurarea oricarui fel de role, fie ca este vorba de folii autoadezive sau role de materiale textile.
mai mult


FERMOFLEX 1352 - Banda dublu adeziva pentru fixarea carpetelor!

zoom
Banda dublu adeziva pe suport de poliester, transparenta, cu grosimea de 190 microni.

Banda dublu adeziva are o parte cu adeziv removabil si o parte cu adeziv permanent.
Partea deschisa are adezivul
removabil, modificat acrilic pe baza de dispersie, care poate fi desprins cu usurinta fara a lasa reziduri. Partea acoperita are adezivul permanent, pe baza de cauciuc, avand excelente proprietati de fixare permanenta.

Ideala pentru aplicatii nepermanente, acolo unde se doreste indepartarea cu usurinta a materialelor lipite (ex. aplicare de mocheta in standuri expozitionale).
mai mult


ORAMOUNT 1824 - Burete dublu adeziv de culoare neagra!

zoom
Banda dublu adeziva pe suport de burete negru (polietilena cu celule inchise), cu grosimea de 0,8 mm.

Hartia suport este de culoare alba, acoperita pe ambele fete cu silicon si polietilena si cu greutatea de 140g/mp.

Grosimea totala a benzii (burete si adeziv) este de 0.9 mm.

Adezivul este pur acrilic, cu o rezistenta excelenta la forfecare, temperaturi inalte, solventi, umiditate si expunere la exterior.

Se foloseste pentru montarea durabila a materialelor precum: plastic, pvc, sticla, policarbonat, lemn, metal, ceramica, etc. Se foloseste pentru fixarea siglelor sau a ornamentelor pe masini, pentru fixarea greutatilor de plumb pe jantele auto si mai poate fi folosit in industria echipamentelor optice.
mai mult


HI-BOND HAS - Banda adeziva antiderapanta!

zoom
Algernon a adaugat in potofoliul sau o noua banda dublu adeziva antiderapanta marca HI-BOND, creata special pentru a fi aplicata pe suprafete drepte, in zonele in care exista pericolul alunecarii: in depozite, pe treptele scarilor, la piscina, la pragurile usilor, in bucatarii, etc.

Hi-Bond Has este o banda adeziva antiderapanta, pe suport de PVC cu grosimea de 100 de microni, cu rezistenta UV si o foarte buna rezistenta la contactul cu apa.

Adezivul acestei benzi adezive este acrilic pe baza de solvent, cu o adeziune de 1500 g/25 mm, forta de tractiune de 6000 g/25 mm2 si o rezistenta la temperaturi cuprinse intre -30° si + 60° C.
mai mult


SUBLITHIN -Folie foarte subtire pentru textile imprimate cu cerneluri sublimatice!

zoom
Folie alba, foarte subtire, imprimabila digital, cu suport din poliester, pentru inscriptionarea materialelor textile care au fost anterior imprimate sau colorate cu cerneluri sublimatice (de exemplu, aplicarea numerelor sau numelor pe echipamente sportive).

Acest material special creeaza o bariera pentru a preveni migrarea sau amestecarea culorilor existente pe materialul textil ce se imprima si culorile materialului care se aplica.

Materialul se imprima digital cu cerneluri pe baza de solvent si eco-solvent si se decupeaza normal.

Transferul termic se realizeaza exclusiv cu folia TTD Evolution.
mai mult


3D TECHNO - Folie expandabila cu aspect de cerneala gonflabila!

zoom
Surpriza de la Siser! 3D Techno este noul material pentru cutter-plotter pe suport de poliester, care se expandeaza in urma transferului termic pe textile, aspectul final fiind un efect 3D similar cernelurilor gonflabile.

Grosimea maxima la care se poate expanda acest material este de 500 microni.

Se livreaza in role cu latimea de 500 mm si lungimea de 30 m si se comercializeaza la metraj.

mai mult


COLORPRINT PU MATT - Acum folia foarte subtire, imprimabila digital este disponibila si in varianta mata!

zoom
COLORPRINT PU MATT este una dintre noutatile anului de la Siser! Cu acest produs puteti realiza aplicatii de inalta calitate pe textile, imprimeuri mate, foarte subtiri si flexibile.

Folia este mata, alba opaca, din poliuretan, are suport de poliester, este foarte subtire si flexibila si poate fi aplicata pe textile din bumbac, poliester, amestecuri din bumbac si polyester, chiar si pe lycra.
De asemenea, se comporta foarte bine la spalat.

COLORPRINT PU MATT poate fi imprimat cu printere cu cerneluri pe baza de solvent si eco-solvent.

Dupa printare, nu este nevoie ca materialul sa se lase la uscat!!! Se poate transfera termic imediat!

Varianta mata este la fel de flexibila, fina si placuta la atingere ca varianta lucioasa!
mai mult


ORAGUARD 280 STONE GUARD - Folie transparenta din poliuretan pentru protectia masinii!

zoom
Protejarea vopselei masinii este cea mai mare preocupare a unui posesor de autoturism.

Pericole sunt la tot pasul: pietricele care sar de pe sosea si zgarie masina, murdarie sau noroi care afecteaza vopseaua, alti soferi „prietenosi” care va lovesc masina in parcare sau la intersectii. Toate aceste incidente sunt cosmarul oricarui sofer.

Acum nu trebuie sa va mai faceti griji pentru nici una dintre aceste probleme deoarece Orafol a creat folia ideala de protectie a vopselei masinii dumneavoastră: Oraguard 280 Stone Guard.

Aceasta folie adeziva din poliuretan este transparenta lucioasa si are o grosime de 200 microni. Proprietatile care o diferentiaza sunt: gradul ridicat de protectie UV care protejeaza vopseaua masinii de efectul de decolorare cauzat de expunerea indelungata la razele solare, structura si grosimea care ii ofera o rezistenta ridicata la zgariere, rupere si socuri mecanice.

Disponibila la latimea de 1260 mm, Oraguard 280 Stone Guard poate fi aplicata pe suprafetele drepte si usor curbate ale masinii, de obicei pe partile inferioare ale masinii, cum ar fi: bara din fata, bara din spate, praguri, aripi, usi, etc.

mai mult


ORAMOUNT 1831 - Burete dublu adeziv cu adeziv pe baza de cauciuc!

zoom
Banda dublu adeziva pe suport de burete alb (polietilena cu celule inchise), cu grosimea de 1 mm.

Hartia suport este de culoare alba, siliconata pe ambele fete si cu greutatea de 90g/mp
Adezivul este pe baza de cauciuc, permanent pe ambele fete, care adera foarte bine si pe suprafete apolare.

Rezista la temperaturi extreme cuprinse intre -30° C si 70° C.

Pentru fixarea de placi, display-uri, oglinzi, agatatori de perete si pentru o varietate de aplicatii de uz casnic. Este un produs universal si economic.
Are o aderenta foarte buna pe suprafete denivelate.

mai mult


ORAMOUNT 1819 - Burete dublu adeziv cu grosimea de 2 mm!

zoom
Banda dublu adeziva pe suport de burete alb (polietilena cu celule inchise), cu grosimea de 2 mm.

Adezivul este modificat acrilic prin dispersie, permanent, foarte puternic, cu o rezistenta ridicata la temperaturi extreme, la imbatranire si la plastifianti.

Rezista la temperaturi extreme cuprinse intre -40° C si 140° C.

Se poate folosi cu succes pentru montarea de piese din plastic extrudat ca: panouri, bare, tevi, pentru montat oglinzi, display-uri, etc. Pentru aplicarea de agatatori, suporti, placute in standuri expozitionale sau sali de conferinte. Adera bine pe suprafete neregulate.
mai mult


ORABOND 1359 - Banda dublu adeziva pe suport de hartie!

zoom
Banda dublu adeziva cu grosimea de 160 microni, pe suport de hartie cu greutate de 12,7 g/mp.

Adezivul este modificat acrilic prin dispersie, permanent, foarte puternic, cu o rezistenta ridicata la temperaturi extreme, la imbatranire si la plastifianti.

Rezista la temperaturi extreme cuprinse intre -40° C si 140° C.

Special creata pentru adeziunea pe cauciuc celular si pe cauciuc EPDM. Datorita adezivului foarte puternic adera foarte bine pe textile, lemn, spume impregnate, polietilena celulara, PVC si alte suprafete dure.
mai mult


ORABOND 1331 - Poliester transparent dublu adeziv cu o parte removabila!

zoom
Folie dublu adeziva transparenta cu o parte removabila, pe suport de poliester cu grosimea de 12 microni.

Adezivul este poliacrilic, pe baza de solvent, incolor pe ambele parti.
Adezivul este removabil pe partea acoperita cu hartia suport si permanent pe partea deschisa.
Partea removabila permite indepartarea usoara, fara a lasa urme de adeziv.
Partea permanenta are caracteristici puternice de lipire si este rezistenta la temperaturi extreme si la umiditate.

Aceasta banda dublu adeziva este ideala pentru fixarea unei varietati de materiale, in special pentru montarea de postere, fotografii, afise, printuri digitale, pe diverse tipuri de suporturi, a structurilor usoare pe suprafete din sticla sau metal, bine curatate de ulei, ceara, silicon, atunci cand este necesara indepartarea fara a lasa urme de adeziv.
mai mult


STOPLITE JET ES PEARL - Poliester pentru eco-solvent!

zoom
Film alb opac din poliester polietilenic, cu coating lucios pe o singura parte si cu proprietatea de a bloca lumina pentru obtinerea unui contrast maxim. Ofera o stabilitate luminoasa imbunatatita si rezistenta la contactul cu apa atunci cand este folosit in combinatie cu cernelurile pe baza de solvent (eco, light, mild sau similare).

mai mult


STOPLITE JET P MATT - Poliester polietilenic “waterproof” pentru ink-jet!

zoom
Film alb opac din poliester polietilenic, cu coating mat pe o singura parte si cu proprietatea de a bloca lumina pentru obtinerea unui contrast maxim. Ofera o stabilitate luminoasa imbunatatita si rezistenta la contactul cu apa atunci cand este folosit in combinatie cu cernelurile pe baza de pigment si dye.

Filmul este rezistent la apa atunci cand este imprimat cu cerneluri pigmentate.

Ideal pentru display-uri de tip „Roll-Up” si „Pop-Up”, pentru care se doreste o imprimare de inalta calitate, prin care sa nu treaca lumina, pentru expunere atat in interior cat si in exterior.
mai mult


ORAJET 3676 - Window Graphics Film (suprafata printabila 60%)!

zoom
Folie „Window Graphics” formata din doua straturi de folie (una alba şi una neagra) si cu adeziv transparent. Raportata la suprafata totala, suprafata printabila este de 60%, iar diametrul perforatiilor este de 1.5 mm.

Seria 3676 neprintata si nelaminata are o durabilitate in exterior de 3 ani si este recomandata pentru aplicarea pe suprafete transparente, prin care se doreste sa treaca lumina, cum ar fi publicitatea pe geamurile autoturismelor.

mai mult


ORABOND 1459 - Banda dublu adeziva cauciucata!

zoom
Banda dublu adeziva cu grosimea de 140 microni, pe suport de hartie cu greutatea de 12,7 g/mp.
Hartia suport este de culoare maro, siliconata pe ambele parti si cu greutatea de 80 g/mp.

Adezivul este pe baza de cauciuc si are excelente caracteristici de fixare.
Rezista la temperaturi cuprinsa intre -40° C si 70° C.
Prezinta o rezistenta scazuta in prezenta plastifiantilor.

Se foloseste pentru fixarea diferitelor suporturi pe suprafete poroase, dure, fibroase si buretoase, dar si pe sticla sau hartie.

Pentru aplicatii in industria auto, industria electrocasnicelor, industria mobilierului, industria hartiei si nu numai.
mai mult


ORABOND 1453 - Banda dublu adeziva din polipropilena!

zoom
Banda dublu adeziva cu grosimea de 140 microni, pe suport de polipropilena cu grosimea de 18 microni.
Hartia suport este de culoare maro, siliconata pe ambele parti si cu greutatea de 80 g/mp.

Adezivul este pe baza de cauciuc iar calitatile de baza sunt reprezentate de caracteristicile agresive de fixare, de rezistenta ridicata la forfecare si de rezistenta la imbatranire.

Rezista la temperaturi cuprinsa intre -40° C si 70° C.
Prezinta o rezistenta scazuta in prezenta plastifiantilor.
mai mult


ORABOND 1397 PP - Banda dublu adeziva din poliester!

zoom
Banda dublu adeziva cu grosimea de 210 microni, pe suport de poliester cu grosimea de 12 microni.
Filmul suport este din polipropilena, de culoare rosie, siliconat pe ambele parti si cu grosimea de 80 microni.
Adezivul este modificat acrilic pe baza de solvent, are o foarte buna rezistenta la razele UV, la temperaturi extreme, substante chimice, solventi si umiditate.

Rezistenta ridicata la forfecare asigura o durabiliate indelungata atunci cand este aplicat pe metal, lac si suprafete incarcate energetic dar si pe suprafete slab incarcate energetic. Datorita masei puternic adezive este adecvat pentru suprafete aspre sau structurate.
mai mult


ORAFILM 1375 - Dublu adeziv subtire transparent!

zoom
Dublu adeziv transparent, cu hartie suport de culoare maro, polietilenica si siliconata pe ambele fete.

Seria 1375 rezista la temperaturi cuprinse intre -40° C si 170° C cat si la fluctuatii de temperaturi, la raze ultraviolete, substante chimice, solventi si umiditate. Pe termen scurt poate rezista pana la 200° C.

Pentru montarea de semne, decoratiuni, display-uri, pe diverse tipuri de suporturi, a structurilor grele pe suprafete din plastic, metal sau lacuite.
Adera bine si pe pasla, piele si diverse materiale textile usoare.
mai mult


ORACAL 8710 - Folie speciala imitatie geam sablat!

zoom
ORACAL 8710 Dusted Glass se prezinta sub forma unei folii transparente, semi-mate, cu grosimea de 70 de microni care, odata aplicata, produce efectul de geam sablat sau de geam inghețat cu chiciura.

Aceasta serie este disponibila in culoarea gri translucent, iar suprafata semi-mata a acesteia impiedica aparitia reflexiilor nedorite.

Datorita efectelor pe care le creeaza, noua serie 8710 este ideala pentru decorarea vitrinelor magazinelor, pentru aplicarea pe usi cu geam sau pe oglinzi.
mai mult


ORAJET 3850 - Folie translucenta imprimabila digital!

zoom
Folie translucenta, semilucioasa, stabila UV, cu aplicabilitate pe suporturi iluminate, gen casete luminoase.

Este imprimabila cu printere de mare format, care folosesc cerneluri pe baza de solvent.

Pentru laminare, se recomanda utilizarea seriilor Oraguard 293G, Oraguard 293F, Oraguard 290, Oraguard 290F, Oraguard 215 si Oraguard 297 GF.


mai mult


ORACAL 8800 - Folie translucenta termoformabila!

zoom
Folie translucenta termoformabila, cu grosimea de 50 microni, ideala pentru aplicarea pe suprafete dificile si denivelate.

Suprafata satinata a folie inlatura relexiile nedorite.

Este disponibila in 57 de culori, prelucrabile la cutter-plotter, dar se poate si imprima, cu cerneluri pe baza de rasini.

mai mult


ORACAL 8870 - Folie adeviza BLOCKOUT!

zoom
Folie cast, opacA, cu proprietatea de a impiedica trecerea luminii din spatele casetei luminoase, astfel incat numai anumite parti ale reclamei sa fie scoase in evidenta.

Cu aceasta folie puteti obtine efecte de genul:

- fond alb ziua – fond negru noaptea;
- fond colorat ziua – fond negru noaptea;
- efect tridimensional de tip halou pe timpul nopții;
- mesaj ascuns, vizibil atunci cand semnul este iluminat intern.
mai mult


ORAGUARD 215 - Folie polimerica de laminare!

zoom
Oraguard 215 este o folie adeziva din PVC, polimericaă, transparenta, cu grosimea de 75 microni si grad mare de protectie UV.

Folia asigura o rezistenta de lunga durata in exterior impotriva umiditatii, prafului sau a altor contaminari.

Este disponibila cu suprafata lucioasa (215G), mata (215M) si semilucioasa (215SG). Se livreaza in role cu lungimea de 50 m si latimi 1050 mm si 1300 mm si se comercializeaza la metraj.

mai mult


ORAJET 3451 - Folie adeziva pentru bannere, imprimabila digital!

zoom
Folie adezivA foarte flexibilA, cu suprafata alba lucioasa si stabilitate UV, seria 3451 a fost special creata pentru a fi aplicata pe materiale usoare gen banner.

Printurile digitale realizate cu aceasta folie au o stabilitate a culorii deosebita, proprietate importanta pentru realizarea unor aplicatii de exterior care cu siguranta se vor face remarcate.

Seria 3451 este imprimabila cu printere de mare format, care folosesc cerneluri pe baza de solvent.

Datoritaă flexibilitatii sale, laminarea acestei folii se face exclusiv cu seria Oraguard 215.

mai mult


COLORPRINT PU - Folie foarte subtire, imprimabila digital!

zoom
COLORPRINT PU este cel mai nou produs pentru inscriptionat textile de la Siser care va asigura imprimeuri la o calitate maxima, foarte, dar foarte subtiri, flexibile si fine la atingere!

Folia este alba opaca, din poliuretan, are suport de poliester, este foarte subtire si flexibila si poate fi aplicata pe textile din bumbac, poliester, amestecuri din bumbac si polyester, chiar si pe lycra.
De asemenea, se comporta foarte bine la spalat.

COLORPRINT PU poate fi imprimat cu printere cu cerneluri pe baza de solvent si eco-solvent.

Dupa printare, nu este nevoie ca materialul sa se lase la uscat!!! Se poate transfera termic imediat!

Daca nu v-ati convins de proprietatile nemaipomenite ale acestei folii, va invitam sa o incercati!
mai mult


P.S. Film Stretch - Folia rezistenta la intindere!

zoom
Ati fi crezut vreodata ca o sa trageti de un imprimeu si ca acesta nu se va strica?

Acum acest lucru este posibil deoarece Siser a creat P.S. Film Stretch: noua folie pentru imprimat textile prin transfer termic, foarte subtire si cu o mare capacitate de intindere.

Cu P.S. Film Stretch puteti realiza inscriptionari textile si combinatii de diferite culori deoarece aveti posibilitatea de a alege dintr-o paleta de 11 culori, toate la fel de elastice!
mai mult


Algernon a adus produsele Stema Folientechnik GmbH in Romania!

zoom
Ati vizitat standul Algernon de la DIGITAL Print & Sign 2010 si v-ati dorit produsele si accesoriile folosite de dl. Manfred Hunold?

Acum le puteti avea deoarece Algernon le-a adus in Romania!

Pasionatii de car wrapping isi pot achizitiona:

- Stema Adhesive Solution;
- Stema Magnet;
- Stema Racleta Combinata;
- Stema Manusi Signmarker;
- Stema Vinyl Cleaner.


3D XPD - Folie "expandabila" pentru transfer termic pe textile

zoom
3D XPD, noua folie pentru inscriptionari textile de la Siser, este un material care se umfla la caldura rezultata in urma transferului termic.

Inscriptionarile textile prin transfer termic ajung astfel la un alt nivel: grafici iesite in relief, placute la atingere si inedite ca si aspect.

Presiunea si timpul de transfer se seteaza in functie de cat de mult doriti sa se „expandeze” grafica.

Pentru un efect maxim, se recomanda o presiune mica si un timp de transfer de 30 de secunde.
mai mult


CARBON ALBAcum pe stoc!

zoom
In week-endul ce tocmai a trecut, la All Star Drift Vitantis, Algernon a lansat in premiera CARBONUL ALB din seria ORACAL 975 Premium Carbon Structure Cast.
Masina inscriptionata cu carbon alb a atras atentia vizitatorilor si participantilor de la Drift, multi dintre acestia dorind sa-si personalizeze pe loc masinile cu noua folie.
Pasionatii de masini au avut parte de colantari cu carbon alb pe oglinzi, manere de usi, ornamente de interior sau exterior, in timp ce unuia dintre concurentii de la Drift i s-au inscriptionat capota si lateralele masinii.
Carbonul alb este disponibil pe stoc, alaturi de celelalte 4 culori stralucitoare: negru, gri argintiu, antracit si maro, la latimea de 1520, fapt ce permite colarea componentelor masinii (capota, plafon) dintr-o singura bucata, fara imbinari inestetice.

Adezivul este repozitionabil, permanent, transparent, poliacrilic pe baza de solvent. Adezivul repozitionabil permite dezlipirea foliei si reasezarea acesteia pe pozitia dorita de cate ori se doreste. Folia se va lipi doar in momentul in care este presata cu ajutorul unei raclete.
mai mult


SMART PRO - Folie de protectie a printurilor digitale pentru inscriptionari textile

zoom
Rolul acestei folii este de protejare a printurilor aplicate pe textile impotriva abraziunii si decolorarii.
Este o folie extrem de subtire (5-6 microni) pentru protectia imprimarilor digitale realizate cu cerneluri pe baza de eco-solvent, pentru inscriptionări textile.

Imprimarile digitale aplicate pe textile rezista mai mult la actiunea factorilor mecanici, in timp ce tesaturile astfel inscriptionate se pot spala la temperaturi mai ridicate, culorile ramanand la fel de vii ca la prima aplicare.
mai mult


ORAJET 3676E - Economy Window Graphics Film la doar 9.59 Euro/mp

zoom
De ce sa folositi o folie cu durabilitate de cativa ani cand va trebuie una doar pentru cateva luni?
In acest an, Orafol Europe GmbH a lansat o noua folie window graphics pentru aplicatii pe termen scurt, de pana la 6 luni:
ORAJET 3676E - Economy Window Graphics Film.

Folia este imprimabila cu cerneluri pe baza de solvent si este formata doar dintr-un singur strat de folie alba si adezivul de culoare neagra.
mai mult


JETFLOCK SOLVENT - Folie cu suprafata catifelata imprimabila cu cerneluri pe baza de solvent si eco-solvent

zoom
Disponibila in culoarea alba, folia este recomandata pentru inscriptionarea materialelor textile din bumbac, poliester, acril si amestecuri din poliester cu bumbac.

Nu se recomanda transferul termic de Jetflock Solvent pe materiale textile tratate siliconic sau colorate prin sublimare.
mai mult


JETFLOCK 2 - Folie alba cu suprafata catifelata imprimabila cu cerneluri sublimatice

zoom
Folie din poliester cu suprafata catifelata, cu suport din poliester, imprimabila cu echipamente care folosesc cerneluri sublimatice.

Este recomandata pentru inscriptionat materiale textile din bumbac, poliester si amestecuri din poliester cu bumbac.
Nu este recomandata pentru materiale textile tratate siliconic.
mai mult


Presa pneumatica de transfer termic TS DUE

zoom
TS DUE este o presa de transfer automatica cu functie pneumatica si doua platane inferioare. Se remarca printr-o productivitate ridicata si o utilizare usoara. Cele doua platane cu care este dotata o recomanda pentru lucrari de mare volum care trebuie realizate intr-un timp cat mai scurt.
Dupa transferul termic, platanul superior al presei se ridica si se deschide automat intr-o parte.
Datorita ariei de imprimare mare si flexibilitatii sale, presa TS DUE este recomandata pentru toate tipurile de aplicatii pe textile, de la dimensiuni mici pana la cele mari.
mai mult


Presa pneumatica de transfer termic TS MONO

zoom
TS MONO este o presa de transfer automatica cu functie pneumatica si un singur platan inferior. Se remarca printr-o productivitate ridicata, o utilizare usoara si un ritm de lucru ridicat.
Dupa transferul termic, platanul superior al presei se ridica si se deschide automat intr-o parte.
Datorita ariei de imprimare mare si flexibilitatii sale, presa TS MONO este recomandata pentru toate tipurile de aplicatii pe textile, de la dimensiuni mici pana la cele mari.
mai mult


EVOLUTION PU - Folie elastica din poliuretan imprimabila digital pentru inscriptionari textile

zoom
Folie alba opaca din poliuretan, foarte subtire si elastica, imprimabila cu cerneluri pe baza de solvent si eco-solvent, pentru inscriptionarea materialelor textile din bumbac, poliester si amestecuri din bumbac si poliester.

Punctul forte al acestui material: spre deosebire de celelalte materiale care necesita un timp de uscare de minim 12 ore inainte de transferul termic, Evolution PU se poate transfera imediat dupa ce a fost imprimat.
AVANTAJE:
- Executia mult mai rapida a lucrarilor;
- Deoarece Evolution PU este din poliuretan, fierul de calcat se poate aplica direct peste imprimeu si nu pe spatele acestuia, ca la materialele obisnuite.
mai mult


P.S. FILM LUMEN - Folie fotoluminiscenta cu suport adeziv

zoom
Folie fotoluminiscenta din poliuretan, cu suprafata alba lucioasa si suport adeziv din poliester, pentru inscriptionat materiale textile obisnuite, nesiliconate.
Nu este recomandata pentru materiale tratate siliconic sau imprimate cu cerneluri sublimatice.
Folia se decupeaza in oglinda, iar transferul termic se face cu ajutorul propriului suport.
mai mult


ORAJET 3268 Wall Art Digital – Folie adeziva imprimabila digital pentru decorarea peretilor (150 microni)

zoom
Folie adeziva monomerica din PVC, cu grosimea de 150 microni, disponibila alba cu suprafata mata, pentru decorarea peretilor interiori.
Adezivul este poliacrilic pe baza de apa, removabil (folia se poate dezlipi si aplica de mai multe ori).
Este imprimabila cu printere de mare format, care folosesc cerneluri pe baza de solvent.
mai mult


ORAJET 3650 - Folie adeziva (amestec monomer/polimer) cu adeziv transparent

zoom
Folie adeziva din PVC (amestec monomer/polimer) cu grosimea de 70 microni pentru printuri digitale de mari dimensiuni, pentru aplicatii de exterior cu durabilitate de pana la 5 ani.

Este disponibila alba cu suprafata lucioasa, semi-lucioasa si mata.
Adezivul este poliacrilic pe baza de solvent, permanent, transparent.
mai mult


ORAJET 3640 - Folie adeziva monomerica cu adeziv transparent

zoom
Folie adeziva din PVC, monomerica, cu grosimea de 80 microni pentru printuri digitale de mari dimensiuni, pentru aplicatii de exterior, pe termen scurt si mediu.
Suprafata foliei este tratata impotriva incarcarii electrostatice, pentru o acuratete mai mare a imprimarii.

Este disponibila alba si transparenta, cu suprafata lucioasa sau mata.
Adezivul este poliacrilic pe baza de apa, permanent, transparent.
mai mult


ORAJET 3951 RA – Premium Cast cu adeziv Rapid Air

zoom
Folie adeziva din PVC premium cast, cu grosimea de 55 microni special creata pentru aplicatiile de exterior, acolo unde se doreste cea mai mare durabilitate, in special pentru decorarea completa a masinilor.

Adezivul este de tip Rapid Air (RA) poliacrilic pe baza de solvent, permanent, repozitionabil si de culoare gri.

Este disponibila in culoarea alba, cu suprafata lucioasa.
mai mult


ORAJET 3551 RA – Folie adezivă polimerică cu adeziv Rapid Air

zoom
Folie adeziva din PVC polimerică, cu grosimea de 70 microni pentru printuri digitale de mari dimensiuni, pentru aplicatii de exterior pe termen lung pe suprafete drepte sau usor curbate.

Adezivul este de tip Rapid Air (RA) poliacrilic pe baza de solvent, permanent, repozitionabil si de culoare gri.
Adezivul de tip Rapid Air permite o aplicare mai usoară a foliei si impiedică formarea bulelor de aer.

Este disponibila in culoarea alba, cu suprafata lucioasa si mată.
mai mult


ORAJET 3165 RA – Print Vinyl cu adeziv Rapid Air

zoom
Folie adeziva din PVC (amestec monomer/polimer), cu grosimea de 100 microni si adeziv de tip Rapid Air (RA) poliacrilic pe baza de solvent, permanent, repozitionabil si de culoare gri.

Adezivul de tip Rapid Air permite o aplicare mai usoară a foliei si impiedică formarea bulelor de aer.
Este disponibila in culoarea alba, cu suprafata lucioasa.

Este recomandata pentru printuri digitale de mari dimensiuni, pentru aplicatii de exterior, pe termen scurt si mediu.
mai mult


ORACAL 8510 RA Etched Glass Cal - Folie adeziva pentru decorarea geamurilor

zoom
Folie adezivă din PVC cu adeziv de tip Rapid Air, disponibilă cu suprafata satinata, pentru decorarea gemurilor in nuante argintii sau aurii.

Adezivul de tip Rapid Air (RA),permite aplicarea foliilor cu multă usurintă, mai ales atunci cand suprafetele de inscriptionat sunt de dimensiuni mai mari.
Bulele de aer rămase se inlatură prin directionarea lor către marginile materialului, cu ajutorul unei raclete.

mai mult


ORAJET 3551 DT – Folie imprimabila digital aplicabila la MINUS 5 grade C

zoom
Folie adeziva din PVC, polimerica, cu grosimea de 70 microni pentru printuri digitale de mari dimensiuni, pentru aplicatii de exterior, pe termen lung pană la 7 ani, la temperaturi scazute, incepand de la MINUS 5 grade C.

Spre deosebire de restul foliilor care la temperaturi sub 8-10 grade C devin rigide, casante, iar adezivul nu se fixeaza pe suport , Orajet 3551 DT se lipeste cu mare usurintă, rămanand flexibilă pe parcursul intregului proces de aplicare.
mai mult


ORAJET 3161 DT – Folie imprimabilă digital aplicabilă la MINUS 5 grade C

zoom
Folie adeziva din PVC, monomerica, cu grosimea de 100 microni pentru printuri digitale de mari dimensiuni, pentru aplicatii de exterior, pe termen scurt si mediu pană la 4 ani, la temperaturi scazute, incepand de la MINUS 5 grade C.

Spre deosebire de restul foliilor care la temperaturi sub 8-10 grade C devin rigide, casante, iar adezivul nu se fixeaza pe suport , Orajet 3161 DT se lipeste cu mare usurintă, rămanand flexibilă pe parcursul intregului proces de aplicare.
mai mult


EVOLUTION PRINT - Folie elastica imprimabila digital pentru transfer termic pe textile

zoom
Ultima inventie a producatorului italian Siser, Evolution Print a fost prezentata la targul Fespa Digital de la Geneva.
Folia este foarte subtire si elastica si se imprima digital pe printere cu cerneluri pe baza de solvent si eco-solvent si se aplica pe materiale textile din bumbac, poliester, lycra si amestecuri din bumbac si poliester.

Punctul forte al acestui material este ca spre deosebire de celelalte materiale care necesita un timp de uscare de 12 ore, Evolution Print se poate transfera termic imediat dupa ce a fost imprimat, ceea ce duce la o executie mai rapida a lucrarilor.
mai mult


ORALITE 5018 - Cerneala serigrafica (sistem mono-component)

 
Special creata pentru imprimare pe folii reflectorizante ORALITE®. Este disponibila in 6 culori translucente (galben, rosu, orange, albastru, verde, maro) si o culoare opaca (negru). Imprimarile facute pe foliile reflectorizante ORALITE® seriile 5500, 5700, 5710E, 5800 si 5810 de culoare alba sunt apte pentru semnele de circulatie.
mai mult


ORALITE 5400 COMMERCIAL GRADE - Folie adezivă reflectorizanta cast aplicabila la 0° C

zoom
Folie adezivă reflectorizanta cast pentru inscriptionarea de calitate a marcajelor de indrumare si avertizare, dar si pentru aplicatii grafice reflectorizante pe diverse suporturi (litere, numere si simboluri reflectorizante), pe placute indicatoare (suprafete curbe, neregulate, deformate, cu striuri sau caneluri), care necesita un grad scazut de reflectivitate, pentru perioade scurte de timp, de pană la 3 ani in exterior.
Temperatura minima de aplicare a acestei folii adezive este 0 grade C.
mai mult


ORAJET 3628 Wall Art Digital – Folie adeziva imprimabila digital pentru decorarea peretilor (80 microni)

zoom
Folie adeziva monomerica din PVC, cu grosimea de 80 microni, disponibila alba si incolora, cu suprafata lucioasa si mata, pentru decorarea peretilor interiori.
Adezivul este poliacrilic pe baza de apa, removabil (folia se poate dezlipi si aplica de mai multe ori).
Este imprimabila cu printere de mare format, care folosesc cerneluri pe baza de solvent si ecosolvent.
mai mult


ORACAL 628M Wall Art – Folie adezivă imprimabilă serigrafic pentru decorarea peretilor

zoom
Folie adezivă monomerică din PVC, cu grosimea de 80 microni, disponibila alba si incolora, cu suprafata mata, pentru decorarea peretilor interiori.
Adezivul este poliacrilic pe bază de apă, removabil (folia se poate dezlipi si aplica de mai multe ori).
Este destinată doar pentru aplicatii de interior. Poate fi aplicată doar pe pereti care au suprafata netedă (pereti vopsiti, cu tapet) si nu pe pereti rugosi sau deformati.
mai mult


ORACAL 638M Wall Art – Folie adeziva pentru cutter plotter pentru decorarea peretilor

zoom
Folie adezivă monomerică din PVC cu grosimea de 80 microni, disponibilă in 55 de culori cu suprafata mata, special creată pentru decorarea peretilor interiori.
Adezivul este poliacrilic pe bază de apă, removabil (folia se poate dezlipi si aplica de mai multe ori).
Este destinată doar pentru aplicatii de interior. Poate fi aplicată doar pe pereti care au suprafata netedă (pereti vopsiti, cu tapet) si nu pe pereti rugosi sau deformati.
mai mult


ORALUX 9300 - Folie adeziva cast fotoluminiscenta

zoom
Noua folie adeziva cast pentru realizarea simbolurilor ce marcheaza iesirile in caz de pericol in cladiri de interes public (cinematografe, hoteluri, magazine, etc...) sau zone de protectie, se caracterizeaza in special printr-o puternica stralucire imediat dupa indepartarea sursei de lumina, efectul luminiscent durand pana la 340 minute.

Efectul fotoluminiscent se caracterizeaza printr-o puternica luminiscenta, imediat ce sursa de lumina este oprita. Efectul se repeta ori de cate ori se stinge sursa luminoasa, proprietatile fotoluminiscente ale foliei nefiind cu nimic diminuate.
mai mult


ORACAL 8810 Frosted Glass Cast – Folie adezivă translucidă colorată

zoom
Folie adezivă cast din PVC, translucida, sidefata, pentru decorări pe geamuri, pentru obtinerea unor imagini „glaciale”, sidefate, sau acolo unde se doreste sa se sugereze o imagine frezata sau de sticla sablata.
Oferă nenumarate posibilitati de a aduce un plus de originalitate vitrinelor magazinelor, usilor din sticla sau altor suprafete transparente sau semitransparente.
mai mult


ORALITE 5800 HIGH INTENSITY GRADE - Folie adeziva reflectorizanta cast cu structura de tip fagure

zoom
Folie adeziva reflectorizanta cast pentru fabricarea semnelor de circulatie, marcajelor de indrumare si avertizare, pentru perioade de timp lungi, de pana la 10 ani in exterior.
Structura speciala a celulelor de tip fagure permite identificarea producatorului foliei.
mai mult


ORALITE 5840 HIGH INTENSITY CONSTRUCTION GRADE - Folie adeziva reflectorizanta cast cu structura de tip fagure

zoom
Folie adeziva reflectorizanta cast cu structura de tip fagure pentru fabricarea semnelor de circulatie temporare si a celor ce delimiteaza zonele in constructie, a marcajelor de indrumare si avertizare temporare, pentru perioade de timp de pana la 4 ani in exterior.
mai mult


ORALITE 5600 FLEET ENGINEER GRADE - Folie adeziva reflectorizanta cast aplicabila la 0ş C

zoom
Folie adezivă reflectorizanta cast pentru inscriptionarea de calitate si de lunga durata a oricaror tipuri de vehicule sau pentru alte aplicatii dificile (suprafete curbe, neregulate, deformate, cu striuri sau caneluri). Temperatura minima de aplicare a acestei folii adezive este 0ş C.
mai mult


SUBLIPRINT - Folie pentru textile imprimate cu cerneluri sublimatice

zoom
Folie alba speciala, imprimabila digital cu cerneluri pe baza de solvent si eco-solvent, cu suport din poliester, pentru inscriptionarea materialelor textile care au fost anterior imprimate sau colorate cu cerneluri sublimatice (de exemplu, aplicarea numerelor sau numelor pe echipamente sportive).

Acest material special creeaza o bariera, pentru a preveni migrarea culorilor sau amestecarea celor existente pe materialul textil ce se imprima si culorile materialului care se aplica.
mai mult


P.S. METALIC - Folie oglindă pentru inscriptionari textile

zoom
Folie oglindă din poliuretan, cu efect metalic, special creata pentru aplicatii din domeniul modei, cu suport adeziv din poliester, pentru inscriptionat materiale textile obisnuite, nesiliconate.

Este disponibila in 2 culori: argintiu oglindă si auriu oglindă.
mai mult


MODA GLITTER - Folie sidefată pentru inscriptionări textile

zoom
Folie sidefată din poliuretan, cu suport din poliester, pentru inscriptionat materiale textile obisnuite, nesiliconate.
Este recomandată pentru inscriptionari deosebite, efecte speciale, in aplicatii din moda sau in combinatie cu alte materiale.
Este disponibila in 6 culori sidefate: argintiu, auriu, rosu, roz, albastru si negru.
mai mult


VIDEOFLEX MODA FASHION VERNICE - culori lucioase ŕ la Versace!

zoom
Alături de culorile cunoscute din gama Videoflex Moda Fashion, in acest an au fost lansate 4 culori lucioase sub denumirea de Videoflex Vernice.
Initial concepută exclusiv pentru casa de moda Versace, gama Videoflex Vernice este acum disponibilă si publicului larg.

De azi, aveti mai multe posibilitati de combinare a culorilor pentru realizarea de inscriptionari stralucitoare si inedite cu ajutorul celor 4 culori lucioase: alb, negru, rosu zi roz.
mai mult


P.S. FILM EXTRA (Videoflex Extra New) - 27 de culori mai usor de aplicat!

zoom
Suportul adeziv si aplicarea intr-un singur pas fac din P.S. Film Extra alegerea ideală pentru inscriptionarea textilelor din nylon si piele.

Suportul adeziv din poliester permite decuparea si decolarea simbolurilor foarte mici.
Cu ajutorul suportului adeziv grafica se pozitionează mai usor.

Aplicarea intr-un singur pas facilitează executia rapidă a lucrărilor.

Este ideal pentru jachete, costume de ski (sau alte tipuri de imbracaminte sport), genti, umbrele, materiale din piele, etc...
mai mult


ELASTICUT - Folie elastica pentru cutter-plotter

zoom
Folie opaca din poliuretan (PVC free), cu foarte mare capacitate de intindere, pentru aplicatiile la care este necesara o folie foarte subtire, in special pentru inscriptionarea materialelor textile elastice si supraelastice. Elasticut-ul este un material patentat de catre producator, Siser fiind singura companie care are un asemenea produs in oferta.
mai mult


COLORPRINT GLITTER - Folie alba cu sclipici imprimabila digital, pentru inscriptionat textile

zoom
Folie alba cu sclipici, opaca, cu suport din poliester, special creata pentru printere care imprima termic, cu cerneala pe baza de rasini (ROLAND PC 60, ROLAND PC 600, GERBER EDGE si FARGO) si pentru printere care imprima cu cerneluri pe baza de solvent si eco-solvent (Roland VersaCamm SP-300, Soljet, etc...).
mai mult


Instrument pentru decolat folie

zoom
Special creat pentru decolarea foliilor taiate la cutter-plotter.
Varful foarte subtire si ascutit este ideal pentru decolarea surplusului de folie rezultat din taierile de litere sau simboluri foarte mici.
mai mult


ORALITE 5700 ENGINEER GRADE - Folie adeziva reflectorizanta cu agrement tehnic

zoom
Folie adeziva reflectorizanta cu agrement tehnic pentru fabricarea semnelor de circulatie, marcajelor de indrumare si avertizare, dar si pentru aplicatii grafice reflectorizante pe diverse suporturi (litere, numere si simboluri reflectorizante), pe placute indicatoare, pentru perioade de timp lungi, de pană la 7 ani in exterior.
mai mult


ORALITE 5071 LETTERING FILM - Folie pentru inscriptionari

zoom
Folie PVC de inalta performanta, neagra, care prin utilizarea unor plastifianti polimerici nemigratori, speciali si a stabilizatorilor de raze ultraviolete, asigura o rezistenta maxima la actiunea luminii si la intemperii. Este destinata pentru inscriptionarea suprafetelor realizate din folii reflectorizante ORALITE®.
mai mult