021.332.31.52
021.332.73.97
HOME > Folii reflectorizante cu agrement tehnic > ORALITE 5910 HIGH INTENSITY PRISMATIC GRADE CLASA II HIP Folie reflectorizanta cu structura prismatica si water-mark
Despre noi Produse noi Noutati Evenimente Contact Descarca oferta

Cauta in catalogul de produse
 


Noutati Algernon

* Noi culori in seria ORACAL 970 Special Effect!
* Noi canvasuri si materiale textile pentru print de calitate din Spania!
* Cele mai populare produse la un super pret
* Buline adezive din silicon
* Noua folie HI-5 cu aplicare in 5 secunde!


Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

adresa e-mail
[+] istoric newsletter
   
Newsletter Algenon
adresa e-mail:
 Folii reflectorizante cu agrement tehnic.
navigare rapida

Algernon   ORALITE 5910 HIGH INTENSITY PRISMATIC GRADE CLASA II HIP Folie reflectorizanta cu structura prismatica si water-mark

Caracteristici
documentatie

Folie adeziva reflectorizanta, clasa RA2, C, cast, prevazuta cu un "water-mark", cu structura de tip prismatic si grosimea de 230 microni, avand rezistenta ridicata la intemperii si un foarte bun comportament la agentii de coroziune sau la contactul cu solventii.

Suportul foliei adezive este un film de polipropilena, siliconat pe o parte, cu o grosime de 75 microni.
Adezivul este permanent, poliacrilic pe baza de solvent. Datorita acestui tip de adeziv, folia are o aderenta foarte buna pe suprafete metalice ca aluminiu sau zinc.

Datorita structurii microprismatice, folia adeziva reflectorizanta cast 5910 foloseste intreaga reflexie interna.

Produsul indeplineste standardele EN 12899-1:2007 ce fac referire la materialele microprismatice si este garantat de organizatia European Technical Approval.

Adezivul este pe baza de solvent poliacrilic, sensibil la presiune, special conceput pentru aplicarea pe suprafete metalice precum aluminiu sau zinc. Adezivul este protejat de un liner din polipropilena, siliconat pe o parte.

Suprafetele pe care folia va fi aplicata trebuie sa fie perfect curatate de praf, grasimi sau orice alte substante care ar putea afecta aderenta materialului. Banda nu se aplica pe suprafete proaspat lacuite sau vopsite.

Folia se poate serigrafia in conditii excelente.

Este disponibila standard in role cu lungimea de 50 m si latimi de 610, 1220 si 1235 mm si se comercializeaza la metraj.

Paleta coloristica cuprinde 7 culori cu structura de tip prismatic: alb, galben, rosu, portocaliu, albastru, verde, maro.

Durabilitatea foliei in exterior este de 10 ani (neimprimata).

In functie de numarul lotului, exista posibilitatea ca acelasi cod de culoare sa fie usor diferit. In acest sens, recomandam ca pe aceeasi suprafata, sa fie aplicata folie din acelasi lot. 

Recomandare

ORALITE 5910 a fost special creata pentru fabricarea semnelor de control al traficului, de orientare, de avertizare si de informare, care sunt destinate utilizarii in exterior pe termen lung.
  Algernon
zoom

Pret

Culori normale - 28.75 Euro/mp
Galben fluorescent - 41.28 Euro/mp
Galben-verde fluorescent - 34.38 Euro/mp
 
Culori disponibile