021.332.31.52
021.332.73.97
HOME > Benzi adezive si folii magnetice > HI BOND HAS 945 Banda antiderapanta cu insertie fotoluminescenta
Despre noi Produse noi Noutati Evenimente Contact Descarca oferta

Cauta in catalogul de produse
 


Noutati Algernon

* Noi culori in seria ORACAL 970 Special Effect!
* Noi canvasuri si materiale textile pentru print de calitate din Spania!
* Cele mai populare produse la un super pret
* Buline adezive din silicon
* Noua folie HI-5 cu aplicare in 5 secunde!


Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

adresa e-mail
[+] istoric newsletter
   
Newsletter Algenon
adresa e-mail:
 Benzi adezive si folii magnetice.
navigare rapida

Algernon   HI BOND HAS 945 Banda antiderapanta cu insertie fotoluminescenta

Caracteristici

Banda antiderapanta cu insertie fotoluminiscenta, se aplica pe pardoseli sau trepte, pentru a preveni riscul de alunecare, mai ales daca aceste zone se afla in obscuritate.

Benzile antiderapante fotoluminiscente se pot folosi pentru a marca anumite trasee care se afla in zone cu luminozitate redusa, fiind utile atat pentru siguranta persoanelor care circula prin acea zona cat si pentru a face economie la consumul de energie electrica.

Benzile se pot aplica pe o varietate de suprafete precum: beton elicopterizat, gresie ceramica fara striatii sau modele, scari de lemn, scari de metal sau pardoseli din mozaic. Suprafetele din marmura, gresie cu modele, piatra naturala trebuie sigilate.

Banda antiderapanta cu insertie fotoluminiscenta HAS 945 nu este recomandata pentru aplicarea la exterior deoarece portiunea fotoluminiscenta nu este rezistenta la temperaturi extreme sau la umiditate.

HAS 945 este recomandata pentru aplicare la interior, ca masura de precautie, in cinematografe, teatre, scoli, iesiri de urgenta sau in spatii publice in care iluminarea defectuoasa poate reprezenta o problema.

Insertia fotoluminiscenta este realizata din PVC si nu este stabila atunci cand este expusa la UV sau umiditate ridicata.


Zona antiderapanta este neagra, iar insertia fotoluminiscenta este verde pe timp de noapte. Dimensiunile rolei sunt de 50 mm x 18m.

Durata de luminiscenta este de 6 ore. 

Recomandare

Utilizate pentru a marca anumite trasee care se afla in zone cu luminozitate redusa, fiind utile atat pentru siguranta persoanelor care circula prin acea zona cat si pentru a face economie la consumul de energie electrica.
  Algernon
zoom

 
Pret

- 58.5 Euro/Buc