021.332.31.52
021.332.73.97
HOME > Folii reflectorizante cu agrement tehnic > ORALITE 5851 HIGH INTENSITY CONTAINER MARKING GRADE - CLASA II - Folie adeziva reflectorizanta cu structura de tip fagure, aplicabila pe containere
Despre noi Produse noi Noutati Evenimente Contact Descarca oferta

Cauta in catalogul de produse
 


Noutati Algernon

* Noi culori in seria ORACAL 970 Special Effect!
* Noi canvasuri si materiale textile pentru print de calitate din Spania!
* Cele mai populare produse la un super pret
* Buline adezive din silicon
* Noua folie HI-5 cu aplicare in 5 secunde!


Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

adresa e-mail
[+] istoric newsletter
   
Newsletter Algenon
adresa e-mail:
 Folii reflectorizante cu agrement tehnic.
navigare rapida

Algernon   ORALITE 5851 HIGH INTENSITY CONTAINER MARKING GRADE - CLASA II - Folie adeziva reflectorizanta cu structura de tip fagure, aplicabila pe containere

Caracteristici
documentatie

Folie adeziva reflectorizanta clasa RA 2, cu structura de tip fagure, flexibila, disponibila alba sau galbena, cu dungi rosii oblice si cu water-mark de identificare.
Are grosimea de 210 microni, un grad ridicat de reflectie, cu rezistenta mare la intemperii si un foarte bun comportament la agentii de coroziune sau la contactul cu solventii.
Suportul foliei adezive il reprezinta un film de polipropilena cu o grosime de 0,075 mm, siliconat pe o parte.

Adezivul este permanent, poliacrilic pe baza de solvent, special creat pentru aplicarea pe containerele permanente sau temporare de pe drumurile publice. Acesta permite o adeziune foarte buna si pe suprafetele vopsite.
Avand in vedere aplicatiile pentru care sunt create aceste folii (realizarea semnelor de avertizare pentru containere), adezivul este foarte puternic si cu aderenta initială mare.

Folia adeziva reflectorizanta seria ORALITE 5851 este alcatuita din bile reflectorizante catadioptrice din sticla, inglobate intr-un strat transparent de material plastic. Structura speciala a celulelor permite identificarea producatorului foliei.
Suprafata neteda conferita de un strat de film acrilic, flexibil.

Folia adeziva reflectorizanta ORALITE 5851 HIGH INTENSITY CONTAINER MARKING GRADE, indeplineste urmatoarele standarde: EN 12899-1 (Europa), DIN 67520 si DIN 6171 (Germania), BS 873: Partea a 6-a (Marea Britanie), NFP 98-520 (Franta), SN 640878 (Elvetia), ASTM D 4956 (SUA), JIS Z 9117 (Japonia).

Folia este disponibila standard in coli format 141 x 705 mm si se comercializeaza la set.

Un set contine 4 coli cu dungile spre dreapta si 4 coli cu dungile spre stanga.

Paleta coloristica cuprinde 2 culori: alb si galben, imprimate cu dungi oblice de culoare rosie.

Durabilitatea foliei în exterior este de 5 ani.

Folia trebuie stocata in ambalajul original la o temperatura de 20°C si 50% umiditate relativa.

In functie de numarul lotului, exista posibilitatea ca acelasi cod de culoare sa fie usor diferit. In acest sens, recomandam ca pe aceeasi suprafata, sa fie aplicata folie din acelasi lot. 

Recomandare

Folia adeziva reflectorizanta ORALITE 5851 HIGH INTENSITY CONTAINER MARKING GRADE este destinata pentru realizarea semnelor de avertizare pentru containerele permanente sau temporare de pe drumurile publice, pentru perioade de timp de pana la 5 ani in exterior.
  Algernon
zoom

Pret

- 34.43 Euro/set
 
Culori disponibile