021.332.31.52
021.332.73.97
HOME > Folii reflectorizante cu agrement tehnic > ORALITE 5831 HIGH INTENSITY CONSTRUCTION GRADE - CLASA II - Folie adeziva reflectorizanta cu structura de tip fagure, cu water-mark
Despre noi Produse noi Noutati Evenimente Contact Descarca oferta

Cauta in catalogul de produse
 


Noutati Algernon

* Noi culori in seria ORACAL 970 Special Effect!
* Noi canvasuri si materiale textile pentru print de calitate din Spania!
* Cele mai populare produse la un super pret
* Buline adezive din silicon
* Noua folie HI-5 cu aplicare in 5 secunde!


Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

adresa e-mail
[+] istoric newsletter
   
Newsletter Algenon
adresa e-mail:
 Folii reflectorizante cu agrement tehnic.
navigare rapida

Algernon   ORALITE 5831 HIGH INTENSITY CONSTRUCTION GRADE - CLASA II - Folie adeziva reflectorizanta cu structura de tip fagure, cu water-mark

Caracteristici
documentatie

Folie adeziva reflectorizanta clasa RA 2, cu structura de tip fagure, flexibila, disponibila alba sau galbena, cu dungi rosii oblice si cu water-mark de identificare.
Are grosimea de 210 microni, un grad ridicat de reflectie, cu rezistenta mare la intemperii si un foarte bun comportament la agentii de coroziune sau la contactul cu solventii.
Suportul foliei adezive il reprezinta un film de polipropilena cu o grosime de 0,075 mm, siliconat pe o parte.

Adezivul este permanent, poliacrilic pe baza de solvent, cu adeziune foarte buna pe suprafete poliolefinice, special creat pentru a respecta cerintele internationale in domeniul semnelor pentru trafic rutier si a celor pentru delimitarea zonelor de constructie.
Avand in vedere aplicatiile pentru care sunt create aceste folii (realizarea semnelor pentru trafic rutier), adezivul este foarte puternic si cu aderenta initiala mare.

Folia adeziva reflectorizanta seria ORALITE 5831 este alcatuita din bile reflectorizante catadioptrice din sticla. Structura speciala a celulelor permite identificarea producatorului foliei.
Suprafata neteda conferita de un strat de film acrilic, flexibil, asigura o foarte buna imprimabilitate.

Folia adeziva reflectorizanta ORALITE 5831 HIGH INTENSITY CONSTRUCTION GRADE, indeplineste urmatoarele standarde: EN 12899-1 (Europa), DIN 67520 si DIN 6171 (Germania), BS 873: Partea a 6-a (Marea Britanie), NFP 98-520 (Franta), SN 640878 (Elvetia), ASTM D 4956 (SUA), JIS Z 9117 (Japonia).

Este disponibila standard in role cu latimea de 246 mm si lungimea de 50 m sau in coli format 246 x 1000 mm. La cerere sunt disponibile role cu latimea de 200 si 250 mm si lungimea de 50 m.

Paleta coloristica cuprinde 2 culori: alb si galben, imprimate cu dungi oblice de culoare rosie.

Durabilitatea foliei n exterior este de 5 ani.

Folia trebuie stocata in ambalajul original la o temperatura de 20C si 50% umiditate relativa.

In functie de numarul lotului, exista posibilitatea ca acelasi cod de culoare sa fie usor diferit. In acest sens, recomandam ca pe aceeasi suprafata, sa fie aplicata folie din acelasi lot.

Acest produs se aduce doar pe comanda speciala. Conditiile si cantitatile minime vor fi transmise la momentul plasarii comenzii.
 

Recomandare

Folia adeziva reflectorizanta ORALITE 5831 HIGH INTENSITY CONSTRUCTION GRADE a fost creata special pentru realizarea balizelor, a semnelor rutiere, a marcajelor de indrumare, de avertizare temporare si a celor ce delimiteaza zonele in constructie/drumuri in lucru, pentru perioade de timp medii in exterior.

Adezivul special permite o buna aderenta pe supafetele confectionate din materiale poliolefinice.
  Algernon
zoom

Pret

Latimea 246 mm:
- 8.21 Euro/m

Coli format 246 x 1000 mm:
- 8.44 Euro/coala
 
Culori disponibile