021.332.31.52
021.332.73.97
HOME > Noutati
Despre noi Produse noi Noutati Evenimente Contact Descarca oferta

Cauta in catalogul de produse
 


Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

adresa e-mail
[+] istoric newsletter
   
Newsletter Algenon
adresa e-mail:
 Noutati ALGERNON


Algernon va aduce noutatile FESPA 2018!

24-07-2018

Asa cum si-a obisnuit clientii si partenerii, Algernon este la curent cu toate noutatile ce apar in domeniul foliilor, materialelor folosite in industria publicitara si nu numai. Ca de fiecare data este pregatit si ofera clientilor sai informatii si suport pentru ca acestia sa foloseasca produsul potrivit fiecarui proiect in parte.
Algernon aduce si anul acesta in Romania cele mai noi produse ale furnizorilor Orafol, Siser, Reflectiv, Folex prezentate la FESPA - Global Print Expo 2018.

Orafol a creat patru culori noi in gama Oracal 970RA Premium Special Effect Cast care sunt acum disponibile la Algernon.
crystal white (945)tangerine dream (959)jetstream blue (963)luscious lips (961)

Produsele acestei game sunt folosite cu precadere in colantarile auto integrale.

Orafol poate crea la cerere culori pentru clientii sai, insa comanda minima este de o rola de 50 m, iar timpul de asteptare poate varia. Midnight Purple (018) este o culoare exclusivista a gamei Oracal 970 RA Premium Special Effect Cast – Glossy. Din acest motiv, asteptam precomenzile pentru acest produs. Reamintim faptul ca rolele sunt de minim 50 m.

Mai multe detalii gasiti aici

Nuanta noua si in gama Oracal 751 C High Performance Cast
Este vorba despre o culoare metalica, cod 918, Nickel. Acest produs este recomandat pentru colantari auto partiale.

Mai multe detalii gasiti aici

Oracal 7710RA Fluorescent Premium Cast este de asemenea un nou produs care are in gama doua culori lucioase, fluorescente. Acest produs este recomandat pentru autospecialele de urgenta sau masinile de raliu, materialul asigurand o vizibilitate ridicata in toate conditiile de iluminare.

Mai multe detalii gasiti aici

Orafol a produs si o noua folie de print, Orajet 3952F , ce este recomandat sa se foloseasca cu noua folie de laminare Oraguard 252F.

Mai multe detalii gasiti aici

Ati intampinat probleme cu inscrisurile tip graffiti pe care nu le-ati putut curata? Iata o noua folie, ORAGUARD 244G Folie adeziva antigraffiti , din tetrafluoroetilenta, foarte transparenta, cu grosimea de 70 microni.

Mai multe detalii gasiti aici

Orajet 3851 este o noua folie de print digital, folosita pe suprafetele vitrate ale cladirilor, insa cu o usoara tenta gri-argintie.


Mai multe detalii gasiti aici

Un alt producator pentru care FESPA a reprezentat oportunitatea de expunere a inovatiilor este Siser , unul dintre liderii mondiali ai produselor pentru termotransfer.

Acesta a lansat un nou tip de folie pentru cutter-plotter ce poate fi scrisa cu creta si stearsa in nenumarate randuri – adica iti folosesti tricoul pe post de tabla: BLACKBOARDPS FILM are 9 noi culori in portofoliu. Iata-le!


Mai multe detalii gasiti aici

PS ELECTRIC are si ea 3 noi culori in portofoliu.

Mai multe detalii gasiti aici


BRICK, cea mai groasa folie pentru termotransfer are de acum 5 noi culori fluorescente.

Mai multe detalii gasiti aici

De asemenea, Siser a creat o noua folie, P.S. Adhesive, de pe care se transfera numai adezivul si care poate primi efecte de culoare de la folia HS Foil, aceasta venind in doisprezece nuante diferite.


Mai multe detalii gasiti aiciEchipa Algernon va sta la dispozitie pentru preluarea comenzilor sau pentru a raspunde intrebarilor dumneavoastra la telefon 021.332.31.52 sau pe email comenzi@algernon.ro.

Va multumim si va asteptam!

 
<< precedenta urmatoarea >>