021.332.31.52
021.332.73.97
HOME > Folii reflectorizante cu agrement tehnic > Aplicarea foliei
Despre noi Produse noi Noutati Evenimente Contact Descarca oferta

Cauta in catalogul de produse
 


Noutati Algernon

* Noi culori in seria ORACAL 970 Special Effect!
* Noi canvasuri si materiale textile pentru print de calitate din Spania!
* Cele mai populare produse la un super pret
* Buline adezive din silicon
* Noua folie HI-5 cu aplicare in 5 secunde!


Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

adresa e-mail
[+] istoric newsletter
   
Newsletter Algenon
adresa e-mail:
 Folii reflectorizante cu agrement tehnic.

Aplicarea foliei


Indepărtati hartia suport de pe folia adezivă reflectorizantă ORALITE. In cazul in care se fac suprapuneri, vă recomandăm ca foliile să fie suprapuse 3-6 mm. In timpul aplicării foliilor din gama ORALITE, temperatura ambientală si a materialului nu trebuie să scadă sub 15ș C. Indiferent dacă aplicarea se face manual sau mecanic, se recomandă ca temperatura optimă de aplicare a foliilor reflectorizante ORALITE să fie de 21ș C. Aplicarea manuală este recomandată numai pentru semne mici si se face cu ajutorul unei role de cauciuc de duritate medie. Pentru a garanta o pozitionare exactă a semnelor, incepeti prin indepărtarea a doar 60-80 mm din hartia suport. Pozitionati partea adezivă de pe care s-a indepărtat hartia suport pe suprafată si presati-o. Prindeti capătul hartiei suport pe dedesubt si trageti-o incet, in timp ce presati folia adezivă cu ajutorul unei role aplicatoare. Tăiati cu un cutit ascutit surplusul de folie care depăseste suprafata dorită si mai presati incă o dată suprafata inscriptionată. Atunci cand aplicarea se face mecanic, cu ajutorul unei masini, asigurati-vă că rola presoare a fost ajustată complet peste toată lătimea dorită, și că suprafata de inscriptionat nu este deplasată atunci cand se incepe aplicarea. Presiunea rolei ar trebui setată la aproximativ 80g/cmČ.

 

Foliile adezive reflectorizante din gama ORALITE se aplică doar prin metoda de lipire uscată.

 

Pentru aplicarea pe masini, va rugam sa consultati informatiile practice pentru aplicarea foliilor adezive pe masini pe care le puteti gasi pe site-ul www.orafol.de.

 Informatii practice
1. Informatii preliminare 2. Depozitarea si conditiile de procesare 3. Calitatea suprafetei de inscriptionat 4. Taierea si stantarea 5. Potrivirea culorilor 6. Modalitati de imprimare 7. Aplicarea foliei 8. Aplicarea literelor/simbolurilor 9. Dezlipirea foliei adezive reflectorizante 10. Curatarea 11. Instructiuni de prelucrare si folosire a cernelii serigrafice ORALITE 5018 12. Instructiuni de folosire a thinnerului (solutiei pentru subtiere) si a retarderului pentru cerneala serigrafica 5018 13. Conditii de intretinere a foliilor pentru colantare auto ORAFOL