HOME > Folii si hartii adezive imprimabile digital > Uscarea
Despre noi Produse noi Noutati Evenimente Contact Descarca oferta

Cauta in catalogul de produse
 


Noutati Algernon

* Noua folie HI-5 cu aplicare in 5 secunde!
* O noua culoare pentru seria Oracal 970 Premium Wrapping Cast
* ORACAL 970 Premium Special Effect
* MODA GLITTER 2 - Folie sidefata pentru transfer termic pe textile
* Buline adezive din silicon


Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

adresa e-mail
[+] istoric newsletter
   
Newsletter Algenon
adresa e-mail:
 Folii si hartii adezive imprimabile digital.

Uscarea


Foliile proaspăt printate trebuie lăsate să se usuce inainte de a fi laminate, altfel solventii reziduali se pot evapora şi pot afecta functionalitatea filmului ORAJET. De asemenea, pot apărea dificultăti in stabilitatea cernelii, dacă aceasta nu este uscată in totalitate.

Foliile din vinil proaspăt printate se contractă după printare, in timpul procesului de uscare. Dacă procesul de uscare al vinilului are loc după aplicarea acestuia pe o suprafată oarecare, folia se poate contracta si ridica la margini sau in locurile cu denivelări.

Asa că, este foarte important ca cernelurile printate să se usuce foarte bine inaintea aplicării foliei, minimum 72 de ore.

 

Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati catalogul „DIGITAL PRINTING MATERIALS” al companiei ORAFOL,  pe care societatea noastra il pune la dispozitie. Informatii practice
1. Introducere 2. Specificatii tehnice pentru foliile adezive 3. Depozitarea si conditiile de procesare 4. Printarea 5. Uscarea 6. Laminarea 7. Aplicarea foliei 8. Dezlipirea foliei adezive 9. Informatii generale 10. Informatii practice pentru aplicarea foliilor Window Graphics 11. Conditii de intretinere a foliilor pentru colantare auto ORAFOL 12. Atentionari la aplicarea foliilor adezive pe masini 13. Informatii practice pentru aplicarea foliilor adezive pe masini