021.332.31.52
021.332.73.97
HOME > Folii si hartii adezive imprimabile digital > Introducere
Despre noi Produse noi Noutati Evenimente Contact Descarca oferta

Cauta in catalogul de produse
 


Noutati Algernon

* Noi culori in seria ORACAL 970 Special Effect!
* Noi canvasuri si materiale textile pentru print de calitate din Spania!
* Cele mai populare produse la un super pret
* Buline adezive din silicon
* Noua folie HI-5 cu aplicare in 5 secunde!


Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

adresa e-mail
[+] istoric newsletter
   
Newsletter Algenon
adresa e-mail:
 Folii si hartii adezive imprimabile digital.

Introducere


ORAFOL vă oferă o gamă largă de materiale adezive imprimabile digital, pentru diverse aplicatii. Foliile adezive imprimabile digital se laminează cu folii adezive de laminare corespondente. Este foarte important să respectati instructiunile privind pregătirea si aplicarea foliilor adezive, care se pot descărca de pe site-ul www.orafol.de.

 

Daca doriti sa aplicati pe masini folii adezive din gama ORAJET, va rugam sa consultati si informatiile referitoare la foliile adezive care se aplica pe masini (se pot descarca de pe site-ul www.orafol.de).

 

ORAFOL va recomanda ca pentru o aplicatie grafica sa folositi numai materiale din acelasi lot (cu acelasi numar de serie). In acest context, ORAFOL va asigura ca fiecare rola din lot va fi perfect identica. Atunci cand se folosesc role din loturi diferite, trebuie făcute teste pentru a va asigura ca nu exista diferente intre role.

 

Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati catalogul „DIGITAL PRINTING MATERIALS” al companiei ORAFOL, pe care societatea noastra il pune la dispozitie. Informatii practice
1. Introducere 2. Specificatii tehnice pentru foliile adezive 3. Depozitarea si conditiile de procesare 4. Printarea 5. Uscarea 6. Laminarea 7. Aplicarea foliei 8. Dezlipirea foliei adezive 9. Informatii generale 10. Informatii practice pentru aplicarea foliilor Window Graphics 11. Conditii de intretinere a foliilor pentru colantare auto ORAFOL 12. Atentionari la aplicarea foliilor adezive pe masini 13. Informatii practice pentru aplicarea foliilor adezive pe masini