021.332.31.52
021.332.73.97
HOME > Folii si hartii adezive imprimabile serigrafic > Aplicarea foliei
Despre noi Produse noi Noutati Evenimente Contact Descarca oferta

Cauta in catalogul de produse
 


Noutati Algernon

* Noi culori in seria ORACAL 970 Special Effect!
* Noi canvasuri si materiale textile pentru print de calitate din Spania!
* Cele mai populare produse la un super pret
* Buline adezive din silicon
* Noua folie HI-5 cu aplicare in 5 secunde!


Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

adresa e-mail
[+] istoric newsletter
   
Newsletter Algenon
adresa e-mail:
 Folii si hartii adezive imprimabile serigrafic.

Aplicarea foliei


Foliile adezive din gama ORACAL pot fi aplicate pe o multitudine de suprafete, insa toate trebuie curatate, uscate si fara urme de ulei, grasimi, solventi, silicon sau alte substante asemanatoare. Pot aparea bule de aer intre folia adeziva si suprafata suport, daca au ramas urme de solvent datorate unei curatari improprii. Suprafetele care au fost in prealabil vopsite si uscate in cuptoare, trebuie lasate cel putin 3 saptamani sa se usuce, inainte de inscriptionare. Pentru evitarea albirii temporare a suprafetelor transparente, atunci cand folia se aplica prin metoda umeda, va recomandam sa folositi aceasta metoda doar pentru foliile adezive care au adezivul poliacrilic pe baza de solvent.

Aplicarea pe masini: Pentru aplicarea pe masini, va rugam sa consultati informatiile practice pentru aplicarea foliilor adezive pe masini. Pentru aplicarea foliilor adezive pe geamurile masinilor, trebuie urmate sfaturile date in catalogul de informatii practice pentru aplicarea foliilor adezive pe masini.

Atentie! Anumite izolatii termice pot fi afectate de foliile adezive datorita stresului termic cauzat de fluctuatii extreme de temperatura.

Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati catalogul "PRINTING MATERIALS" al companiei ORAFOL pe care societatea noastra il pune la dispozitie. Informatii practice
1. Informatii preliminare 2. Depozitarea 3. Debitarea foliilor 4. Printarea 5. Aplicarea foliei 6. Dezlipirea foliei adezive