HOME > Evenimente
Despre noi Produse noi Noutati Evenimente Contact Descarca oferta

Cauta in catalogul de produse
 


Noutati Algernon

* Produsul vedeta al lunii martie: P.S. STRETCH
* Campania „Capete de rola” - aceleasi produse de calitate la preturi extraordinare
* Continuam programul “Happy Hours”
* Noi preturi de lista pentru REFLECTIV, BRUXSAFOL si OLFA
* Program in perioada Sarbatorilor Pascale
* Noile preturi de lista pentru produsele ORAFOL si GEORG+OTTO FRIEDRICH


Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

adresa e-mail
[+] istoric newsletter
   
Newsletter Algenon
adresa e-mail:
 Car Wrapping Days
07-04-2008

Raspunzand numeroaselor solicitari ale clientilor, Orafol Europe GmbH a organizat la sediul sau din Oranienburg – Germania, in zilele de 25 si 26 martie 2008, doua sesiuni de instruire despre colarea masinilor, „CAR WRAPPING DAYS”.Va rugam sa asteptati, incarcarea filmului poate dura cateva secunde.

Evenimentul a fost adresat tuturor distribuitorilor Orafol, si implicit clientilor acestora din intreaga lume si a avut drept scop invatarea celor mai bune metode de aplicare a foliilor adezive pentru print digital din gama ORAJET si a foliilor de laminare din gama ORAGUARD, folosite pentru decorarea integrala a masinilor.

Tinand cont ca numarul de locuri a fost limitat, 30 de persoane in fiecare zi, Algernon a selectat din baza sa de date clientii care utilizeaza in mod frecvent folii imprimabile digital destinate inscriptionarii autovehiculelor si le-a adresat invitatia de participare la eveniment, inscrierile fiind facute in ordinea confirmarii lor.

Compania noastra a reusit sa inscrie 10 persoane, Romania avand cel mai mare numar de participanti la acest eveniment, un numar generos, tinand cont de locurile limitate oferite de organizatori.

Pe parcursul unei zile, participantii au aflat metode performante pentru a excela pe piata extrem de competitiva a colarii masinilor. Acestia au fost instruiti de „veteranul” in colarea masinilor, dl. Manfred Hunold, care i-a asistat si a raspuns tuturor intrebarilor puse de catre participanti.

La sfarsitul seminarului, fiecare participant a primit un Certificat de participare si un CD in care este exemplificat modul de aplicare al foliei de print digital seria 3951, laminata cu seria 290.
Acest CD este disponibil gratuit. Daca doriti un exemplar, va rugam sa ne contactati.


« precedentul eveniment