021.332.31.52
021.332.73.97
HOME > Evenimente
Despre noi Produse noi Noutati Evenimente Contact Descarca oferta

Cauta in catalogul de produse
 


Noutati Algernon

* Noi culori in seria ORACAL 970 Special Effect!
* Noi canvasuri si materiale textile pentru print de calitate din Spania!
* Cele mai populare produse la un super pret
* Buline adezive din silicon
* Noua folie HI-5 cu aplicare in 5 secunde!


Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

adresa e-mail
[+] istoric newsletter
   
Newsletter Algenon
adresa e-mail:
 Lansarea noilor produse Folex, un adevarat succes
25-02-2015

In data de 19 februarie 2015 Algernon a lansat noile produse sub marca elvetiana Folex AG.

Folex AG si-a extins gama de filme destinate sferei de print de mare format (ink-jet, Latex, UV) datorita fuziunii cu renumita companie germana Regulus GmbH, pe care a cumparat-o in 2013.

Evenimentul s-a bucurat de un public specializat si interesat de noile produse destinate aplicatiilor speciale cum ar fi: materiale de tip Canvas, hartii foto cu finisaje deosebite, dar si de materialele destinate aplicatiilor utilizate in industria publicitara pentru realizare: roll-up, pop-up, postere, casete luminoase de tip backlit, etc.

Markus Winter, reprezentantul Folex, a prezentat istoricul companiei elvetiene, care dateaza de la sfarsitul secolului al 19-lea. Compania are acum 3 fabrici localizate in Elvetia si Germania, unde se lucreaza la cele mai inalte standarde.

Avand o experienta relevanta in materie de produse pentru print de mare format, Klaus Finder, specialistul Folex, a raspuns intrebarilor si curiozitatilor publicului participant, oferind si o prezentare detaliata a produselor din aceasta categorie.

Unic distribuitor al produselor Folex in Romania, compania Algernon, doreste sa ofere clientilor sai cele mai eficiente produse pentru realizarea unor lucrari de inalta calitate.

Pentru detalii despre noile produse Folex AG din portofoliul Algernon, va rugam sa contactati specialistul nostru pe acest segment:

Cristian Aldea

Mobil: +40 723 647 116
Email: folii-print@algernon.ro

« precedentul eveniment