021.332.31.52
021.332.73.97
HOME > Evenimente
Despre noi Produse noi Noutati Evenimente Contact Descarca oferta

Cauta in catalogul de produse
 


Noutati Algernon

* Noi culori in seria ORACAL 970 Special Effect!
* Noi canvasuri si materiale textile pentru print de calitate din Spania!
* Cele mai populare produse la un super pret
* Buline adezive din silicon
* Noua folie HI-5 cu aplicare in 5 secunde!


Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

adresa e-mail
[+] istoric newsletter
   
Newsletter Algenon
adresa e-mail:
 Sprijinim accesul la educatie pentru copiii cu nevoi speciale
26-08-2014

Ca in fiecare an, si in 2014 Algernon se alatura proiectelor sociale menite sa sprijine copiii si tinerii cu nevoi speciale.

Continuand seria de actiuni alaturi de Centrul de Zi Aurora, Algernon si-a aratat suportul financiar in organizarea taberei de vara pentru copiii cu dizabilitati. Infiintat in 1995, Centru Aurora are ca misiune oferirea de sanse egale la educatie pentru copii care nu reusesc singuri sa atinga, in cadrul invatamantului obisnuit un nivel de educatie corespunzator varstei.

Tot in anul 2014, Algernon s-a implicat in sprijinirea Asociatiei Sense International Romania, centru care ofera servicii educationale pentru copiii si tinerii cu surdocitate/DSM (deficienta senzoriala multipla).

Misiunea Sense International Romania este de a lucra in parteneriat cu persoanele cu surdocitate, familiile acestora, personalul de ingrijire si specialisti, pentru a avea certitudinea ca toti cei care sufera si intampina greutati din cauza acestei dizabilitati au acces la consiliere, oportunitati si sprijin.

Dorim ca prin aceste actiuni sa sprijinim accesul la educatie al copiilor cu nevoi speciale, considerand ca responsabilitatea sociala este un aspect care priveste atat entitatile juridice, dar si persoanele fizice. Ne dorim ca pe viitor sa ne implicam in cat mai multe proiecte de acest tip, fiind convinsi de faptul ca accesul la educatie al copiilor cu dizabilitati va fi un punct bun de plecare in evolutia lor ulterioara.

« precedentul eveniment