021.332.31.52
021.332.73.97
HOME > Evenimente
Despre noi Produse noi Noutati Evenimente Contact Descarca oferta

Cauta in catalogul de produse
 


Noutati Algernon

* Noi culori in seria ORACAL 970 Special Effect!
* Noi canvasuri si materiale textile pentru print de calitate din Spania!
* Cele mai populare produse la un super pret
* Buline adezive din silicon
* Noua folie HI-5 cu aplicare in 5 secunde!


Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

adresa e-mail
[+] istoric newsletter
   
Newsletter Algenon
adresa e-mail:
 Partener de excelenta pentru colaboratorii nostri
21-05-2014

Joi, 15 mai 2014, AMIT Marketing, companie care ofera servicii complete de productie publicitara, creatie si consultanta, a aniversat primii 20 de ani activitate alaturi de furnizorii, colaboratorii si clientii sai. Printre invitati s-a numarat si compania Algernon, reprezentata de Adrian Ghinguleac – Director General.

In cadrul galei aniversare, in virtutea unei colaborari longevive si reusite, AMIT Marketing ne-a acordat premiul pentru “Incredere si Longevitate”.

“Ne face o deosebita placere sa fim alaturi de echipa AMIT intr-un moment de referinta, la aniversarea primelor doua decenii de activitate. Suntem onorati de distinctia primita, premiu care vine ca o confirmare a faptului ca Algernon reuseste sa fie “Partener pentru Excelenta” pentru colaboratorii sai. Cu aceasta ocazie dorim companiei AMIT Marketing mult succes in continuare, putere de munca si excelenta in tot ceea ce realizeaza.”
(CEO, Adrian Ghinguleac).

Despre AMIT Marketing:
AMIT oferta o gama larga de servicii pentru clientii sai printre care mentionam o paleta foarte mare de materiale publicitare, de la carti de vizita la cataloage de prezentare, de la placute gravate la firme luminoase de mari dimensiuni, de la decorari de vitrine pana la standuri expozitionale, de la simple postere pana la proiecte de amenajare complexe. Compania se imparte in mai multe departamente specializate: creatie, vanzari, print de dimensiuni mari, tipar digital si productie.

« precedentul eveniment