021.332.31.52
021.332.73.97
HOME > Evenimente
Despre noi Produse noi Noutati Evenimente Contact Descarca oferta

Cauta in catalogul de produse
 


Noutati Algernon

* Noi culori in seria ORACAL 970 Special Effect!
* Noi canvasuri si materiale textile pentru print de calitate din Spania!
* Cele mai populare produse la un super pret
* Buline adezive din silicon
* Noua folie HI-5 cu aplicare in 5 secunde!


Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

adresa e-mail
[+] istoric newsletter
   
Newsletter Algenon
adresa e-mail:
 Algernon Car Wrapping Days, doua zile dedicate colantarii auto
02-10-2013

Pe 26 si 27 Septembrie 2013, la Bucuresti, compania Algernon a desfasurat o serie de doua seminarii destinate procesului de colantare a masinilor. In cele doua zile, invitati din toata tara au participat la prezentari teoretice si aplicatii practice menite sa ofere informatii valoroase tuturor celor care isi desfasoara activitatea in sfera colantarilor auto si a foliilor adezive pentru aplicare pe automobile.

Aproximativ 20 de invitati au asistat, in fiecare zi destinata evenimentului, la demonstratiile sustinute de invitatul special, domnul Manfred Hunold, CEO Stema, colantor oficial al companiei Orafol. Fiind recunoscut ca unul dintre cei mai apreciati practicieni ai momentului, cu o experienta de peste 30 de ani in domeniul colantarilor auto, Manfred Hunold a dezvaluit cele mai importante aspecte cu privire la aplicarea foliilor pe masini.

Cele doua zile destinate seminariilor “Car Wrapping Days” au debutat cu vizitarea depozitelor Algernon, a departamentului de grafica si a showroom-ului. Au urmat apoi sesiunile teoretice, prezentarea produselor si a principalelor caracteristici, in cadrul carora invitatii au putut afla informatii relevante cu privire la structura foliilor, cat si la compatibilitatea cu suprafata pe care urmeaza sa fie aplicate.

Punctul forte al fiecarei zile, a fost reprezentat, fara indoiala, de demonstratiile sustinute de Manfred Hunold. Prin colantarea a doua tipuri de masini, cu doua tipuri distincte de folii, participantii au putut afla raspunsurile la intrebari esentiale privind procesul de colantare (curatarea corespunzatoare a suprafetelor, pozitionarea foliilor, utilizarea eficienta a racletei si a manusilor, necesitatea utilizarii tipului corect de accesorii, colantarea suprafetelor dificile, etc).

Car Warpping Days face parte dintr-o serie de evenimente organizate de Algernon ce au ca scop oferirea de informatii relevante, corecte si concludente cu privire la utilizarea in conditii optime a foliilor adezive si a produselor conexe.

« precedentul eveniment