HOME > Evenimente
Despre noi Produse noi Noutati Evenimente Contact Descarca oferta

Cauta in catalogul de produse
 


Noutati Algernon

* Noua folie HI-5 cu aplicare in 5 secunde!
* O noua culoare pentru seria Oracal 970 Premium Wrapping Cast
* ORACAL 970 Premium Special Effect
* MODA GLITTER 2 - Folie sidefata pentru transfer termic pe textile
* Buline adezive din silicon


Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

adresa e-mail
[+] istoric newsletter
   
Newsletter Algenon
adresa e-mail:
 Algernon participa la cea de-a patra editie a Cupei “Cornel Dinu”
28-03-2013

Cea de-a patra editie a Cupei “Cornel Dinu” pentru companii este foarte aproape de start, la competitie fiind inscrisa si echipa Algernon.

Joi, 21 Martie 2013, a avut loc, la Hotel Marshal din Bucuresti, tragerea la sorti a primei faze a competitiei. Vor lua startul 56 de echipe, acestea urmand sa fie impartite in 7 grupe de cate 8. In faza a doua se vor califica primele patru clasate din fiecare grupa, plus cele mai bune 4 echipe de pe locurile 5.

Alaturi de Cornel Dinu, cel care a dat numele competitiei, la conferinta de presa au participat invitati surpriza din afara tarii, cat si reprezentati ai companiilor participante la intrecerea sportiva.

Algernon face parte din Grupa 6, alaturi de Rompetrol, Alpha Bank, Neo Solution, Comdata, DHL, Lease Plan, BSS. Primul meci va avea loc sambata, 30 Martie 2013, incepand cu ora 16:25, pe stadionul Complexului Dinamo.

Adversarii echipei Algernon sunt reprezentantii companiei Neo Solution. Suntem alaturi de colegii nostri si le uram succes in aceasta competitie!

« precedentul eveniment