HOME > Evenimente
Despre noi Produse noi Noutati Evenimente Contact Descarca oferta

Cauta in catalogul de produse
 


Noutati Algernon

* Produsul vedeta al lunii martie: P.S. STRETCH
* Campania „Capete de rola” - aceleasi produse de calitate la preturi extraordinare
* Continuam programul “Happy Hours”
* Noi preturi de lista pentru REFLECTIV, BRUXSAFOL si OLFA
* Program in perioada Sarbatorilor Pascale
* Noile preturi de lista pentru produsele ORAFOL si GEORG+OTTO FRIEDRICH


Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

adresa e-mail
[+] istoric newsletter
   
Newsletter Algenon
adresa e-mail:
 Prezentarile Algernon de la Digital Print&Sign!
27-09-2012

Algernon a fost prezent la targul Print & Sign 2012 cu doua seminarii sustinute de consilieri specializati in domeniul termotransferului si in domeniul benzilor dublu adezive.

Prezentarile s-au dovedit a fi un real succes, fiecare consilier prezentand noutatile si varietatea de aplicatii care pot fi realizate cu produsele din divizia pe care o reprezinta, respectiv divizia Siser si divizia de benzi dublu adezive Orafol.

In data de 20 septembrie 2012, consilierul Siser a prezentat cele mai noi folii pentru termotransfer, dar si cele mai inedite aplicatii care pot fi realizate cu acestea. Subiectul vedeta al acestui seminar a fost personalizarea incaltamintei cu foliile pentru transfer termic, care este acum posibila doar cu noul sistem pentru termotransfer patentat de Siser.
Aplicatiile au fost de maxim interes pentru participanti, fiecare dintre acestia fiind doritori sa testeze personalizarea incaltamintei sau a textilelor din piele.

In data de 21 septembrie 2012, consilierul Algernon specilizat in domeniul benzilor dublu adezive a prezentat diversitatea acestei game de produse marca Orafol folosite in industria publicitara, cat si in alte industrii, dar si varietatea de aplicatii care pot fi realizate cu aceste produse.

Multumim tuturor participantilor!

Cei care isi doresc traininguri sau prezentari personalizate din partea consilierilor Algernon, ii rugam sa ne scrie pe adresa marketing@algernon.ro.

« precedentul eveniment