021.332.31.52
021.332.73.97
HOME > Evenimente
Despre noi Produse noi Noutati Evenimente Contact Descarca oferta

Cauta in catalogul de produse
 


Noutati Algernon

* Noi culori in seria ORACAL 970 Special Effect!
* Noi canvasuri si materiale textile pentru print de calitate din Spania!
* Cele mai populare produse la un super pret
* Buline adezive din silicon
* Noua folie HI-5 cu aplicare in 5 secunde!


Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

adresa e-mail
[+] istoric newsletter
   
Newsletter Algenon
adresa e-mail:
 Algernon va invita la seminariile Siser si Orafol de la Print & Sign!
10-09-2012

Algernon va fi prezent la targul Print & Sign 2012 cu doua seminarii care vor fi sustinute de consilieri specializati in domeniul termotransferului si in domeniul benzilor dublu adezive.

Fiecare consilier va prezenta noutatile si varietatea de aplicatii care pot fi realizate cu produsele din divizia pe care o reprezinta, respectiv divizia Siser si divizia de benzi dublu adezive Orafol.

Joi, 20 septembrie 2012, in intervalul 11:00-12:00, Algernon va invita la seminarul Siser din cadrul targului Print & Sign.

In cadrul acestui seminar consilierul Siser va prezenta cele mai noi folii pentru termotransfer, dar si cele mai inedite aplicatii care pot fi realizate cu acestea. Subiectul vedeta al acestui seminar este personalizarea incaltamintei cu foliile pentru transfer termic, care este acum posibila doar cu noul sistem pentru termotransfer patentat de Siser.

Vineri, 21 septembrie 2012, in intervalul 16:00-17:00, Algernon va invita la seminarul de benzi dublu adezive Orafol din cadrul aceluiasi targ Print & Sign.

Consilierul Algernon specilizat in acest domeniu va prezenta diversitatea benzilor dublu adezive Orafol folosite in industria publicitara, cat si in alte industrii, dar si varietatea de aplicatii care pot fi realizate cu aceste produse, informatii care va vor ajuta sa va optimizati procesele de lucru.

Inscrierile pentru participarea la unul sau la ambele seminarii se fac la adresa de e-mail marketing@algernon.ro pana la data de 19 septembrie 2012, in limita locurilor disponibile.

Asteptam inscrierile dumneavoastra!

« precedentul eveniment