021.332.31.52
021.332.73.97
HOME > Evenimente
Despre noi Produse noi Noutati Evenimente Contact Descarca oferta

Cauta in catalogul de produse
 


Noutati Algernon

* Noi culori in seria ORACAL 970 Special Effect!
* Noi canvasuri si materiale textile pentru print de calitate din Spania!
* Cele mai populare produse la un super pret
* Buline adezive din silicon
* Noua folie HI-5 cu aplicare in 5 secunde!


Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

adresa e-mail
[+] istoric newsletter
   
Newsletter Algenon
adresa e-mail:
 De Mos Nicolae Algernon a impodobit bradul alaturi de copiii Centrului de zi Aurora!
08-12-2011

Pe 6 decembrie, ziua Sfantului Nicolae si totodata ziua in care cei mici isi verifica ghetutele in cautarea cadourilor aduse de Mos Nicolae, echipa Algernon a mers la Centrul de zi Aurora unde a impodobit bradul alaturi de copii si unde Mos Nicolae a sosit incarcat de daruri pentru acestia.

Centrul de zi Aurora reprezinta o structura educativa pentru copiii cu dizabilitati neuromotorii grave, serviciile sale fiind destinate celor care care nu reusesc sa atinga, in cadrul invatamantului obisnuit, un nivel de educatie corespunzator varstei.

Aici este locul unde familia gaseste ajutor, consiliere si indrumare in problemele legate de dizabilitatea copilului, devenind totodata locul in care parintii se pot intalni pentru a discuta problemele comune.

Copiii si personalul Centrului de zi Aurora sunt prieteni vechi ai echipei Algernon, ne cunoastem foarte bine si suntem impreuna la evenimentele importante.

De 1 iunie, specialistii Algernon le-au facut o bucurie celor mici decorand in intregime Centrul cu folii ornamentale, creand o ambianta calda, prietenoasa si organizand o petrecere pe care copiii si-au amintit-o cu drag cand i-am revazut de Mos Nicolae.

In ziua speciala de 6 decembrie, am intrat in magicul spirit al sarbatorilor de iarna, fiecare copilas, profesor si membru al echipei Algernon participand la decorarea bradului, asezand un globulet al sperantei si totodata un zambet pe chipul fiecarui copil.

Mos Nicolae a fost si el prezent daruind din inima fiecarui copil un cadou si primind in schimb poezii, cantecele, felicitari si un zambet larg care face mai mult decat o mie de cuvinte.

Atatea povesti triste si totusi atat de multa bucurie si implinire regasesti atunci cand esti in mijlocul acestor micuti. Coplesiti de probleme, dar totusi inimi de copii, veseli si plini de viata, cu o mangaiere blanda si un zambet nevinovat, acesti copii sunt un exemplu de vointa si este imposibil sa nu iti doresti sa petreci cat mai mult timp cu ei sau sa ii revezi.

Bucuria, fericirea si lumina din ochii lor au rasplatit din plin initiativa Algernon de a intinde o mana de ajutor celor care au atata nevoie.

Calea initiativelor este deschisa pentru oricine doreste sa ofere ajutor copiilor din Centrul de zi Aurora. Toti cei care vor sa ofere o mana de ajutor, ii pot vizita pe acesti micuti la Centru sau pot face o donatie pe care ei o vor rasplati daruind veselia si toata dragostea lor.

Donatiile se pot face in contul RO42 BRDE 441S V145 4880 4410 – BRD Sucursala Carol (ASCHFR – Filiala Bucuresti – Centrul de zi Aurora; CIF: 5110799).

« precedentul eveniment