021.332.31.52
021.332.73.97
HOME > Evenimente
Despre noi Produse noi Noutati Evenimente Contact Descarca oferta

Cauta in catalogul de produse
 


Noutati Algernon

* Noi culori in seria ORACAL 970 Special Effect!
* Noi canvasuri si materiale textile pentru print de calitate din Spania!
* Cele mai populare produse la un super pret
* Buline adezive din silicon
* Noua folie HI-5 cu aplicare in 5 secunde!


Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

adresa e-mail
[+] istoric newsletter
   
Newsletter Algenon
adresa e-mail:
 De 1 iunie soricelul Algernon a fost alaturi de copiii Centrului de zi Aurora
01-06-2011

Centrul de zi AURORA reprezinta o structura educativa pentru copiii cu dizabilitati neuromotorii grave, serviciile sale fiind destinate celor care care nu reusesc sa atinga, in cadrul invatamantului obisnuit, un nivel de educatie corespunzator varstei.

Aici este locul unde familia gaseste ajutor, consiliere si indrumare in problemele legate de dizabilitatea copilului, devenind totodata locul in care parintii se pot intalni pentru a discuta problemele comune.

De aceea, ziua de 1 iunie, a reprezentat pentru Algernon un bun prilej de a veni in sprijinul acestor micuti, transformand Centrul de Zi Aurora intr-un decor de basm pentru o petrecere de neuitat.

Demonstrandu-si inca o data calitatile si profesionalismul, specialistii Algernon au decorat in intregime Centrul cu folii ornamentale, spre deliciul copiilor prezenti care se vor bucura de azi inainte de o ambianta calda si prietenoasa.

Cadouri, confetti, jocuri, surprize si 2 torturi din frisca, vanilie si fructe de padure decorate cu Alba ca Zapada si cei 7 pitici – iata ingredientele alese de Algernon pentru a-i incanta pe micutii sarbatoriti.

Zanele nu s-au lasat nici ele mai prejos, daruindu-le cu generozitate si gratie cadourile pregatite de Algernon, baloane modelate dupa dorinte si picturi nastrusnice pe fata.

Bucuria, fericirea, zambetele largi si lumina din ochii lor au rasplatit din plin initiativa Algernon de a intinde o mana de ajutor celor care au atata nevoie.

Calea initiativelor este deschisa pentru oricine doreste sa ofere ajutor copiilor din Centrul de Zi Aurora. Donatiile se pot face in contul RO42 BRDE 441S V145 4880 4410 – BRD Sucursala Carol (ASCHFR – Filiala Bucuresti – Centrul de zi Aurora; CIF: 5110799).

« precedentul eveniment