021.332.31.52
021.332.73.97
HOME > Evenimente
Despre noi Produse noi Noutati Evenimente Contact Descarca oferta

Cauta in catalogul de produse
 


Noutati Algernon

* Noi culori in seria ORACAL 970 Special Effect!
* Noi canvasuri si materiale textile pentru print de calitate din Spania!
* Cele mai populare produse la un super pret
* Buline adezive din silicon
* Noua folie HI-5 cu aplicare in 5 secunde!


Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

adresa e-mail
[+] istoric newsletter
   
Newsletter Algenon
adresa e-mail:
 Prezenta Algernon la DIGITAL Print & Sign 2010
29-09-2010

In perioada 22-25 septembrie 2010, Algernon a participat la targul Digital Print & Sign, cu un stand de aproape 200 metri patrati, impartit astfel incat vizitatorii sa beneficieze la maxim de conceptul “Algernon te sustine - Algernon te invata”.
Acest lucru a fost posibil cu sprijinul celor 3 reprezentanti ai furnizorilor pe care Algernon ii reprezinta in Romania: Orafol, Siser si Folex.

In zona Orafol, pe toata perioada targului, vizitatorii au putut discuta cu dl. Manfred Hunold, expertul in colantari auto, si l-au urmarit la lucru, in timp ce aplica diverse folii pentru colantari integrale de masini.

Cei prezenti in stand au putut admira si panoul de onoare cu lucrari ale clientilor nostri, realizate cu folii marca Orafol.

In zona Siser, dl. Marco de Rossi i-a incantat pe toti cu noutatile in materie de inscriptionari textile prin transfer termic si cu spectaculoasele combinatii realizate cu acestea.
De asemenea, clientii au putut afla diverse informatii si trucuri de lucru cu aceste folii, pentru o aplicare mai usoara si un rezultat deosebit.

Din partea companiei elvetiene Folex, invitatul nostru special a fost dl. Markus Winter, care le-a prezentat vizitatorilor materiale high-class pentru aplicatii deosebite, large si small format pentru Konica Minolta, HP, Oce, Canon, Epson, Kodak, Lexmark, Xerox etc...

Le multumim celor care ne-au vizitat si va invitam sa vizionati cateva poze de la eveniment in galeria foto.

« precedentul eveniment